Αρχική3o ΣυνέδριοΗ ΟΦΑΕ χάλκινος χορηγός του 3ου Συνεδρίου Υποδομών και Μεταφορών

Η ΟΦΑΕ χάλκινος χορηγός του 3ου Συνεδρίου Υποδομών και Μεταφορών

Χάλκινος χορηγός του 3ου Συνεδρίου Υποδομών και Μεταφορών, το οποίο θα διεξαχθεί στις 19 και 20 Ιουνίου στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, είναι η ΟΦΑΕ (Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδας Οδικών Εμπορευματικών και Επιβατικών Μεταφορών).

Η ΟΦΑΕ αποτελεί δευτεροβάθμια επαγγελματική οργάνωση, με έδρα την Αθήνα και υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη, η οποία, όπως αναφέρεται, εκπροσωπεί τους αυτοκινητιστές οδικών εμπορευματικών μεταφορών, καθώς και των επιβατικών μεταφορών που διενεργούνται από τουριστικά λεωφορεία δημοσίας χρήσης (εκτός ΚΤΕΛ και αστικών συγκοινωνιών), στα πλαίσια της εξυπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου.

Από την ίδρυσή της, βρίσκεται κοντά στον Έλληνα αυτοκινητιστή προστατεύοντας τα επαγγελματικά του συμφέροντα και παρέχοντάς του, μεταξύ άλλων, ενημέρωση, εκπαίδευση, συμβουλευτική στήριξη, νομική βοήθεια.

Η ΟΦΑΕ έχει αναπτύξει έντονη και πολυσχιδή δραστηριότητα σε όλους τους τομείς που ενδιαφέρουν και επηρεάζουν τις οδικές μεταφορές.

Συμμετέχει σε εθνικές και διεθνείς πρωτοβουλίες για τη μελέτη προβλημάτων και σχεδίων προς διευκόλυνση των εθνικών και διεθνών μεταφορών και εκπροσωπεί τον κλάδο σε κρατικές εθνικού ή διεθνούς επιπέδου διαπραγματεύσεις για την υποστήριξη και προβολή επαγγελματικών και τεχνικών προτάσεων, με σκοπό την προαγωγή της εθνικής και διεθνούς διαμεταφοράς, μικτής ή ενιαίας.

Σημειώνεται ότι το 3ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών, στο οποίο αργυρός χορηγός είναι η ΟΦΑΕ, διεξάγεται υπό την αιγίδα των υπουργείων Υποδομών – Μεταφορών και Ναυτιλίας.

Η 1η ημέρα του συνεδρίου είναι αφιερωμένη στις Υποδομές και η 2η στις Μεταφορές. Για την παρακολούθησή του, παρακαλείσθε να κάνετε ηλεκτρονική εγγραφή.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο