Αρχική4o ΣΥΝΕΔΡΙΟΜέγας Χορηγός του 3ου Συνεδρίου Υποδομών & Μεταφορών η BEAΤ

Μέγας Χορηγός του 3ου Συνεδρίου Υποδομών & Μεταφορών η BEAΤ

Μέγας Χορηγός της 2ης ημέρας του 3ου Συνεδρίου Υποδομών & Μεταφορών, με τίτλο “Επενδύοντας στο Μέλλον”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, στις 19 και 20 Ιουνίου 2019, είναι η BEAT.

H BEAT συμμετέχει στο πάνελ, με θέμα «Βιώσιμη αστική κινητικότητα στις “Έξυπνες” πόλεις: Ουτοπία ή ρεαλισμός;», στο οποίο αναμένεται να αναπτύξει το μοντέλο αστικής κινητικότητας που προωθεί στην πόλη της Αθήνας.

Στο ίδιο πάνελ, το οποίο είναι προγραμματισμένο στην 2η ημέρα του Συνεδρίου (20 Ιουνίου), έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν υψηλόβαθμα στελέχη του ΟΑΣΑ και της Alstom.

Σχετικά με την BEAT

Η BEAT είναι δωρεάν εφαρμογή για έξυπνα κινητά τηλέφωνα που δημιουργεί μια νέα εμπειρία μετακίνησης στην πόλη, συνδέοντας χιλιάδες επιβάτες, με διαθέσιμους επαγγελματίες οδηγούς σε κοντινή απόσταση.

Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να εντοπίσετε ένα μεγάλο αριθμό οδηγών, διαθέσιμων 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο.

Η BEAT δεν είναι απλά μια εφαρμογή που σε πάει από το ένα μέρος στο άλλο. Αποστολή της είναι να γίνει κομμάτι της ζωής των ανθρώπων, κάνοντας τις καθημερινές τους μετακινήσεις, μέσα στην πόλη, πιο αποτελεσματικές και γρήγορες.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2011 και είναι μέρος του FREE NOW Group, της κοινοπραξίας των BMW και Daimler για την αστική κινητικότητα.

Εκτός από την Αθήνα, η ΒΕΑΤ εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε Περού, Χιλή, Κολομβία, Μεξικό και στόχος της εταιρείας είναι η άμεση επέκτασή της σε περισσότερες χώρες και πόλεις της Λατινικής Αμερικής.

Περισσότερα στο thebeat.co.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο