Αρχική4o ΣΥΝΕΔΡΙΟΧρυσός Χορηγός του 3ου Συνεδρίου Υποδομών & Μεταφορών η ΤΕΡΝΑ

Χρυσός Χορηγός του 3ου Συνεδρίου Υποδομών & Μεταφορών η ΤΕΡΝΑ

Χρυσός Χορηγός του 3ου Συνεδρίου Υποδομών & Μεταφορών, με τίτλο «Επενδύοντας στο Μέλλον», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, στις 19-20 Ιουνίου 2019, είναι μία από τις κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρείες της χώρας, η ΤΕΡΝΑ ΑΕ, 100% θυγατρική του ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

Η ΤΕΡΝΑ, παράλληλα συμμετέχει στην «Στρογγυλή Τράπεζα των Κατασκευών», το βασικό πάνελ της 1ης ημέρας, όπου εκπρόσωποι από τους κορυφαίους τεχνικούς ομίλους της χώρας, θα ξεδιπλώσουν τα κυρίαρχα θέματα του κλάδου, τις αγκυλώσεις, αλλά και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην μετά την κρίση εποχή.

Σκοπός του συνεδρίου είναι η παρουσίαση και ανάδειξη των πιο σημαντικών θεμάτων που απασχολούν τον τεχνικό και μεταφορικό κλάδο που αναδεικνύονται σε «πρωταγωνιστές» στην προσπάθεια της χώρας για βιώσιμη και σταθερή ανάπτυξη.

Η καθολική αποδοχή των δύο προηγούμενων Συνεδρίων και κατά γενική ομολογία η μετατροπή του σε «θεσμό» (50 και πλέον χορηγοί, 200 και πλέον δημοσιεύσεις σε ΜΜΕ σε πανελλαδική κλίμακα και πάνω από 2.000 σύνεδροι), προμηνύουν μία νέα επιτυχημένη εκδήλωση, στην οποία αναμένονται περισσότεροι από 1.300 σύνεδροι.

Φέτος και τις δύο μέρες, 40 κορυφαίοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα αναλύσουν θέματα, όπως η σύγχρονη χρηματοδότηση μεγάλων έργων, τα προηγμένα συστήματα μεταφορών, τις μεγάλες αστικές και συγκοινωνιακές αναπλάσεις κ.λπ.

Στο 3ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών «Επενδύοντας στο Μέλλον» θα υπάρχει ειδικό αφιέρωμα στις «έξυπνες» πόλεις και τις «έξυπνες» τεχνολογίες, σημαντικές παρουσιάσεις νέων μεγάλων έργων και βραβεύσεις εταιρειών και έργων που μας απασχόλησαν το 2018.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο