Αρχική4o ΣΥΝΕΔΡΙΟH ΤΡΑΙΝΟΣΕ χρυσός χορηγός του 3ου Συνεδρίου Υποδομών και Μεταφορών

H ΤΡΑΙΝΟΣΕ χρυσός χορηγός του 3ου Συνεδρίου Υποδομών και Μεταφορών

Χρυσός χορηγός του 3ου Συνεδρίου Υποδομών και Μεταφορών, το οποίο θα διεξαχθεί στις 19 και 20 Ιουνίου στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, είναι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα εκπροσωπηθεί και στην στρογγυλή τράπεζα των Συνδυασμένων Μεταφορών (Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 11.00 το πρωί) από τον διευθύνοντα σύμβουλο, Φίλιππο Τσαλίδη, ο οποίος αναμένεται, μεταξύ άλλων, να αναφερθεί στις αναπτυξιακές προοπτικές της εταιρείας.

Στην στρογγυλή τράπεζα των Συνδυασμένων Μεταφορών μετέχουν ακόμη ο διευθύνων σύμβουλος της Fraport Greece, Alexander Zinell, o πρόεδρος του «Ελ. Βενιζέλος», Δημήτρης Δημητρίου, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΘ, Σωτήρης Θεοφάνης και ο αντιπρόεδρος της Hellastron και πρόεδρος του δ.σ. της Νέας Οδού / Κεντρικής Οδού Εμμανουήλ Βράιλας.

Σημειώνεται ότι το 3ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών διεξάγεται υπό την αιγίδα των υπουργείων Υποδομών – Μεταφορών και Ναυτιλίας.

Η 1η ημέρα του συνεδρίου είναι αφιερωμένη στις Υποδομές και η 2η στις Μεταφορές. Για την παρακολούθησή του, παρακαλείσθε να κάνετε ηλεκτρονική εγγραφή.

Σχετικά με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, η οποία ιδρύθηκε στις 19 Δεκεμβρίου 2005, αποτέλεσε κατά τη σύστασή της θυγατρική εταιρία της ΟΣΕ Α.Ε. σε ποσοστό 100%.

Από την 1.1.2007 και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας απόσχισης κλάδου και εισφοράς του από τη μητρική εταιρία ΟΣΕ Α.Ε., η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ανέλαβε τη λειτουργία και εκμετάλλευση όλων των μεταφορών (επιβατικών, εμπορευματικών, κλπ.).

Έκτοτε, λειτουργεί ως πλήρως ανεξάρτητη εταιρία με ξεχωριστή διοίκηση και οργάνωση, σύμφωνα και με τις επιταγές της Κοινοτικής νομοθεσίας.

Στις 14 Σεπτεμβρίου 2017, ολοκληρώθηκε η πώληση και μεταβίβαση του 100% των μετοχών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. στην Ferrovie dello Stato Italiane Group (FSI) και εντάχθηκε στον ιταλικό όμιλο.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο