ΑρχικήΑεροπορικάΆμεση εκκίνηση του Ελληνικού υπόσχεται η ΝΔ, με την υπογραφή σχετικών υπουργικών αποφάσεων

Άμεση εκκίνηση του Ελληνικού υπόσχεται η ΝΔ, με την υπογραφή σχετικών υπουργικών αποφάσεων

Άμεση εκκίνηση του Ελληνικού υπόσχεται η ΝΔ, σημειώνοντας ότι η έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών θα επιφέρει τη δημιουργία 60.000 θέσεων εργασίας.

«Δεσμεύομαι ότι οι δύο υπουργικές αποφάσεις που καθυστερούν για το Ελληνικό, θα υπογραφούν την πρώτη εβδομάδα που θα γίνουμε κυβέρνηση της χώρας», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας χθες σε παραγωγικούς φορείς της Πάτρας, σε ανοικτή συγκέντρωση στον χώρο της «Αχαΐα Κλάους».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΔ το «κράτος παύει να είναι αντίπαλος της ανάπτυξης». «Δεν είναι δυνατόν να ανακαλύπτουμε δασικές εκτάσεις εντός του Ελληνικού, ούτε να κηρύσσεται αρχαιολογικός χώρος όλος ο Πειραιάς», συμπλήρωσε και επισήμανε ότι το Ελληνικό μπορεί να δημιουργήσει μέχρι 60.000 θέσεις εργασίας.

«Το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας προβλέπει λιγότερους φόρους και κίνητρα για πολλές επενδύσεις που φέρνουν καινούργιες δουλειές. Δηλαδή περισσότερους και καλύτερους μισθούς που τονώνουν την κατανάλωση και νέες εισφορές που ενισχύουν τα ασφαλιστικά ταμεία», τόνισε και υπογράμμισε «ο πρώτος μισθός στην Cosco είναι χίλια ευρώ», για να δείξει πως οι επενδύσεις μπορούν να φέρουν αύξηση των αποδοχών στους εργαζομένους.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο