ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΆνοιξε συζήτηση για μείωση των χρεώσεων των αεροδρομίων. Τι ειπώθηκε στην συνάντηση του υπουργού Τουρισμού με British Airways Holidays και IAG

Άνοιξε συζήτηση για μείωση των χρεώσεων των αεροδρομίων. Τι ειπώθηκε στην συνάντηση του υπουργού Τουρισμού με British Airways Holidays και IAG

Άνοιξε συζήτηση για πιθανή μείωση των χρεώσεων των αεροδρομίων, λόγω των επιπτώσεων του κορωναϊού στις αερομεταφορές.

Σήμερα διεξήχθη συνάντηση μεταξύ του υπουργού Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, της Προέδρου του ΕΟΤ, Άντζελας Γκερέκου, του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ, Δημήτρη Φραγκάκη και των στελεχών της British Airways Holidays και IAG (Αεροδρόμιο Heathrow),  James Burrows και κα Fatima Hawkins.

Όπως αναφέρει το υπουργείο, τη συζήτηση μονοπώλησαν οι προκλήσεις και οι κίνδυνοι για τον τουριστικό κλάδο, λόγω και του κοροναϊού.

«Σε αυτό το πλαίσιο συζητήθηκαν μια σειρά παρεμβάσεων, όπως η μείωση των χρεώσεων των αεροδρομίων, η αναπροσαρμογή των στρατηγικών μάρκετινγκ και η επέκταση της τουριστικής περιόδου και το φθινόπωρο», επισημαίνει το υπουργείο.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Σχόλια
  • Σε μια αγορά με πλήρως ιδιωτικοποιημένα τα μεγαλύτερα αεροδρόμια της χώρας (Ελ. Βενιζέλος και 14 Fraport), ο Υπουργός Τουρισμού δεν έχει ούτε αρμοδιότητα ούτε δυνατότητα να καθορίσει τα τέλη αεροδρομίων, γι’ αυτό τα ελληνικά αεροδρόμια είναι από τα πιο ακριβά στην Ευρώπη. Επομένως οι συζητήσεις του κ. Θεοχάρη και της κ. Γκερέκου ήταν κενές περιεχομένου.

    10 Μαρτίου, 2020
  • Τ/ώρα που τα δώσατε σε γερμανούς ιδιώτες, ειναι αργά πιά… κουμάντο κάνουν αυτοί και κανείς υπουργός δεν μπορεί να υπογράψει αποφάσεις !!! Οπως παλαιότερα που μείωναν τα τέλη τους καλοκαιρινους μήνες , ως δωράκι στους κολοσσούς (TUI κλπ) και δεν είχε καμμία ισχύ στο Ελ.Βεν, που ειναι ιδιωτικό !!

    15 Μαρτίου, 2020

Αφήστε ένα σχόλιο