ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΈξι νέα δρομολόγια, το καλοκαίρι του 2019, της Ryanair από τη Θεσσαλονίκη

Έξι νέα δρομολόγια, το καλοκαίρι του 2019, της Ryanair από τη Θεσσαλονίκη

Η Ryanair ανακοίνωσε νέο δρομολόγιο από την Θεσσαλονίκη προς την Κρακοβία, με συχνότητα 2 πτήσεων εβδομαδιαίως από τον Απρίλιο του 2019.

Με το δρομολόγιο αυτό, η Ryanair επεκτείνει ακόμα περισσότερο το καλοκαιρινό πρόγραμμα του 2019 της Θεσσαλονίκης, το οποίο περιλαμβάνει 32 δρομολόγια στο σύνολο, με 6 νέα δρομολόγια προς το Τελ Αβίβ, το Δουβλίνο, την Μάλτα, το Μάντσεστερ και την Λαπεενράντα.

Για να το γιορτάσει, η Ryanair προσφέρει θέσεις από μόνο 14,99 ευρώ από την Θεσσαλονίκη, για ταξίδι από τώρα έως και τον Ιανουάριο του 2019, διαθέσιμες μόνο στην Ryanair.com, με κράτηση έως και τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (8 Δεκεμβρίου).

Ο Sales & Marketing Manager της Ryanair για την Ανατολική Μεσόγειο, Νικόλας Λάρδης δήλωσε:

«Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη του νέου αυτού δρομολογίου από την Θεσσαλονίκη προς την Κρακοβία, από τον Απρίλιο του 2019, το οποίο θα έχει συχνότητα 2 πτήσεις εβδομαδιαίως και θα είναι μέρος του μεγαλύτερου καλοκαιρινού μας προγράμματος για την Ελλάδα έως τώρα, με 6 νέα συναρπαστικά δρομολόγια από την Θεσσαλονίκη και 32 προορισμούς στο σύνολο».

Ο Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης της Fraport Greece, Γιώργος Α. Βήλος, προσέθεσε:

“ Καλωσορίζουμε θερμά το νέο δρομολόγιο Κρακοβία-Θεσσαλονίκη της Ryanair, το 6ο στη σειρά νέο δρομολόγιο που ανακοινώνει η Ryanair από Θεσσαλονίκη για την επόμενη καλοκαιρινή περίοδο 2019. Η απόφαση της Ryanair να επενδύσει στη Θεσσαλονίκη αντανακλά το δυναμικό προφίλ και την αναπτυξιακή προοπτική της πόλης.

Χαιρετίζουμε επίσης την απόφαση της Ryanair να επεκτείνει το διεθνές της δίκτυο το προσεχές καλοκαίρι και στα υπόλοιπα αεροδρόμιά μας.

Ως Fraport Greece θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για την προώθηση των αεροδρομίων μας και των 14 μοναδικών προορισμών που εξυπηρετούμε, πάντα σε στενή συνεργασία με τις αεροπορικές εταιρείες και τους τοπικούς φορείς”.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο