ΑρχικήΑεροπορικά«Έσπασε το φράγμα» των 7 εκατ. επιβατών, στην Αθήνα, η Ryanair από τον Απρίλιο του 2014

«Έσπασε το φράγμα» των 7 εκατ. επιβατών, στην Αθήνα, η Ryanair από τον Απρίλιο του 2014

«Έσπασε το φράγμα» των 7 εκατ. επιβατών, στην Αθήνα, η Ryanair από τον Απρίλιο του 2014.

Για την εφετινή καλοκαιρινή περίοδο, η ιρλανδική εταιρεία διεξάγει 19 δρομολόγια, στοχεύοντας στη διακίνηση 3,4 εκατ. πελατών, σε ετήσια βάση.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα Αθήνας της Ryanair προσφέρει:

-1 νέο δρομολόγιο προς Σόφια (καθημερινό),

-Περισσότερες πτήσεις προς Χανιά (25 εβδομαδιαίες) και Μύκονο (1 καθημερινή),

-19 δρομολόγια σε σύνολο,

-202 εβδομαδιαίες πτήσεις.

Η Δήμητρα Απατσίδου, αναπληρώτρια διευθύντρια  μάρκετινγκ και πωλήσεων Ανατολικής Μεσογείου της Ryanair δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να γιορτάσουμε την διακίνηση 7 εκατομμυρίων επιβατών στον ΔΑΑ, από την πρώτη μας πτήση τον Απρίλιο του 2014.

Ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρία στην Ελλάδα, θα μεταφέρουμε αυτόν τον χρόνο 3,4 εκατομμύρια πελάτες.

Η Ryanair, εξακολουθεί να αναπτύσσει νέα δρομολόγια, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του τουρισμού και στην δημιουργία θέσεων εργασίας στην Ελληνική πρωτεύουσα.

Από την πλευρά της, η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, δήλωσε: “Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την επιτυχημένη πορεία και την εμπιστοσύνη της Ryanair στην αγορά της Αθήνας, η οποία παρουσίασε κατά τα τελευταία έτη ταχεία ανάπτυξη.

Η συμβολή της Ryanair σε αυτό το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά ιδιαίτερα σημαντική, με περισσότερους από 7 εκατομμύρια επιβάτες από την έναρξη των δρομολογίων της στην Αθήνα τον Απρίλιο 2014.

Από την πλευρά μας, παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τη Ryanair, όπως όλους τους αεροπορικούς συνεργάτες μας, προκειμένου να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την επιτυχημένη παρουσία της στην αγορά μας. ”

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο