ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΑλλαγή στο διοικητικό συμβούλιο της Turkish Airlines, παραιτήθηκε ο γενικός διευθυντής T. Kotil

Αλλαγή στο διοικητικό συμβούλιο της Turkish Airlines, παραιτήθηκε ο γενικός διευθυντής T. Kotil

Ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Turkish Airlines Temel Kotil παραιτήθηκε, από τα καθήκοντά του, στις 21 Οκτωβρίου. Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, το Διοικητικό Συμβούλιου του Ομίλου αποφάσισε να διορίσει τον Bilal Ekşi, ως Γενικό Διευθυντή της Turkish Airlines Inc.

Ο κ. Bilal, ο οποίος διορίστηκε ως επικεφαλής των μονάδων αναβάθμισης της Turkish Airlines Inc. το 2003, ηγήθηκε του έργου συντήρησης των κινητήρων αεροσκαφών, των εργαλείων προσγείωσης και όλων των εξαρτημάτων των αεροσκαφών.

Ο κ. Ekşi ο οποίος είχε διοριστεί ως Chief Ground Operations Officer στην Turkish Airlines Inc., ύστερα από μία περίοδο δύο ετών, ολοκλήρωσε με επιτυχία σημαντικά έργα, που αφορούν κυρίως στη βελτίωση των επιδόσεων της εταιρείας, ως προς την ακρίβεια της ώρας αναχώρησης των δρομολογίων της.

Αφού υπηρέτησε ως Διευθυντής Παραγωγής της Turkish Airlines Inc., μεταξύ των ετών 2008 – 2009, και ως Γενικός Διευθυντής της Cyprus Turkish Airlines, ως μέρος της αναδιοργάνωσής της, μεταξύ των ετών 2009 – 2010, και ως Βοηθός Γενικού Διευθυντή στο “Turkish Engine Center (TEC)”, το οποίο ο ιδρύθηκε από την κοινοπραξία της Pratt & Whitney και της Turkish Technic Inc. μεταξύ των ετών 2010-2011, ο κ. Bilal Ekşi κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Πολιτικής Αεροπορίας, την οποία ανέλαβε τον Απρίλιο του 2011.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο