ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΑνανέωση αεροπορικής οδηγίας για πτήσεις εσωτερικού έως τις 11 Ιανουαρίου. Επιτρέπονται μόνο οι ουσιώδεις μετακινήσεις

Ανανέωση αεροπορικής οδηγίας για πτήσεις εσωτερικού έως τις 11 Ιανουαρίου. Επιτρέπονται μόνο οι ουσιώδεις μετακινήσεις

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοίνωσε την παράταση της αεροπορικής οδηγίας (notam) για τις πτήσεις εσωτερικού έως την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021. Αύριο, αναμένεται αντίστοιχη ανακοίνωση για τις πτήσεις εξωτερικού.

Ειδικότερα, έχοντας ως στόχο την προστασία επιβατών και πολιτών από τη νόσο COVID-19, παρατείνεται έως τις 11/1/21 και ώρα 06:00 το πρωί η αεροπορική οδηγία που αφορά πτήσεις εσωτερικού, (τακτικά επιβατικά δρομολόγια, γενικής αεροπλοΐας και επαγγελματικά δρομολόγια – domestic flights, commercial and general/business aviation), η οποία προβλέπει ότι επιτρέπονται σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας μόνο οι ουσιώδεις μετακινήσεις εσωτερικού (Essential Travel) που περιλαμβάνουν ταξίδι για θέματα υγείας, για επαγγελματικούς/επιχειρηματικούς σκοπούς, για αντικειμενικούς οικογενειακούς λόγους (επανένωση οικογενειών) και για επιστροφή στη μόνιμη κατοικία.

Για την αεροπορική οδηγία ισχύουν οι εξαιρέσεις ως έχουν από την προϋπάρχουσα notam.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο