ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΑναστέλλονται οι πτήσεις των Air France και KLM για Κίνα, ως τις 9 Φεβρουαρίου, λόγω κορωναϊού

Αναστέλλονται οι πτήσεις των Air France και KLM για Κίνα, ως τις 9 Φεβρουαρίου, λόγω κορωναϊού

Ο όμιλος Air France-KLM αποφάσισε να αναστείλει όλες τις πτήσεις της Air France και της KLM από και προς την Κίνα έως τις 9 Φεβρουαρίου, παρακολουθώντας παράλληλα τις εξελίξεις της εκδήλωσης του κοροναϊού στην Κίνα.

«Η υγεία και η ασφάλεια των 85.000 υπαλλήλων μας και των 100 εκατομμυρίων πελατών μας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για εμάς», δήλωσε ο Benjamin Smith, διευθύνων σύμβουλος της Air France KLM Group.

«Είμαι υπερήφανος για τον επαγγελματισμό των εργαζομένων μας στην Ευρώπη, στην Κίνα και στο εξωτερικό και την αδιάλειπτη αφοσίωσή τους στο να εξασφαλίσουν την δυνατότητα επιστροφής των ιπταμένων και μη συναδέλφων τους καθώς και των πελατών μας στην βάση τους και στις οικογένειές τους.

Συνεχίζουμε να  παρακολουθούμε την κατάσταση σε συνεργασία με τους συνεργάτες μας, την China Eastern» συμπλήρωσε.

Από τις  30 Ιανουαρίου, η Air France πραγματοποιεί ειδικές πτήσεις προς και από τη Σαγκάη και το Πεκίνο με πληρώματα που πετούν εθελοντικά, προκειμένου να εξυπηρετηθεί η επιστροφή εργαζομένων και πελατών στο Παρίσι.

Οι πτήσεις της KLM από το Άμστερνταμ, ως τις 2 Φεβρουαρίου, θα δώσουν την δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερο προσωπικό και πελάτες να επιστρέψουν στο Άμστερνταμ από το Πεκίνο και τη Σαγκάη.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο