ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΑπευθείας πτήσεις Αθήνα – Λάρνακα από την κυπριακή Tus Airways, με αεροσκάφη Fokker

Απευθείας πτήσεις Αθήνα – Λάρνακα από την κυπριακή Tus Airways, με αεροσκάφη Fokker

Η κυπριακή αεροπορική εταιρεία Tus Airways: “Τhe Ultimate Schedule” ανακοίνωσε ότι επεκτείνει τη δραστηριότητά της στην ελληνική αγορά, με απευθείας πτήσεις από την Αθήνα προς τη Λάρνακα.

Οι νέες πτήσεις μεταξύ της Αθήνας και Λάρνακας θα ξεκινήσουν από την 1η Δεκεμβρίου, με τρία δρομολόγια ανά εβδομάδα, κάθε Κυριακή και Πέμπτη με ώρα αναχώρησης από την Αθήνα στις 19:00 (16:00 από Λάρνακα) και κάθε Παρασκευή με ώρα αναχώρησης στις 23:30 (20:30 από Λάρνακα).

Με το εισιτήριο τους, οι επιβάτες δικαιούνται μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά, ενώ κατά τη διάρκεια της πτήσης η εταιρεία προσφέρει δωρεάν γεύμα και αναψυκτικά και ροφήματα.

Η τιμή των εισιτηρίων για μια απλή διαδρομή ξεκινούν από 73 ευρώ από την Αθήνα και από 65 Ευρώ από τη Λάρνακα, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων.

Τα εισιτήρια διατίθενται ήδη μέσα από την ιστοσελίδα της TUS, www.tusairways.com, είτε για έκδοση μέσα από τα ταξιδιωτικά γραφεία.

Οι συγκεκριμένες πτήσεις θα πραγματοποιούνται από δύο αεροσκάφη Fokker 100 jets, τα οποία προστέθηκαν στον στόλο της εταιρείας πρόσφατα.

Η Tus Airways ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα προσφέρει επίσης απευθείας πτήσεις από τη Λάρνακα προς τη Ρώμη από το Δεκέμβριο του 2017.

Η εταιρεία προσφέρει ήδη πτήσεις από τα κυπριακά αεροδρόμια προς διάφορα ελληνικά νησιά, ενώ παράλληλα συνδέει την Ελλάδα και τη Κύπρο με το Ισραήλ.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο