ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΑπό τα αεροδρόμια των Αθηνών και της Καβάλας, έως τις 21/12, τα δρομολόγια της easyJet με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη

Από τα αεροδρόμια των Αθηνών και της Καβάλας, έως τις 21/12, τα δρομολόγια της easyJet με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη

Από τα αεροδρόμια των Αθηνών και της Καβάλας, έως τις 21 Δεκεμβρίου, θα διεξάγονται τα δρομολόγια της easyJet με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη.

Η εταιρεία προχώρησε σε αυτήν την απόφαση, όπως αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων της EasyJet για την Ευρώπη Matteo Taddei, εκτιμώντας ότι η λύση του προσωρινού διαδρόμου προσαπογειώσεων δεν πληροί τις προδιαγραφές που θέτει, ενώ υποστηρίζει ότι δεν ενημερώθηκε εγκαίρως για το κλείσιμο του βασικού διαδρόμου προσαπογειώσεων, που έγινε λόγω εργασιών.

“Όπως και άλλες αεροπορικές εταιρίες, η EasyJet αντιμετωπίζει προβλήματα στο πρόγραμμα των πτήσεων, καθώς το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης έκλεισε προσωρινά τον κύριο διάδρομο (προσαπογειώσεων), λόγω εργασιών συντήρησης, ενώ αντ’ αυτού λειτουργεί ένας προσωρινός διάδρομος”, αναφέρει, σε δήλωσή της, η εταιρεία και συνεχίζει:

“Οι αεροπορικές εταιρείες δεν έλαβαν εκ των προτέρων ειδοποίηση για το κλείσιμο του διαδρόμου και οι κίνδυνοι που συνδέονται με την προταθείσα προσωρινή λειτουργία δεν είναι αποδεκτοί από την εταιρεία. Για το λόγο αυτό, αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε πτήσεις μέσω εναλλακτικών αεροδρομίων”.

Συνεπώς, “μέχρι και τις 6 Δεκεμβρίου η EasyJet θα πραγματοποιεί τις πτήσεις μέσω Αθηνών και θα παρέχει μεταφορά στους πελάτες από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα.

Από τις 7 Δεκεμβρίου και ως και την 21η Δεκεμβρίου, η EasyJet θα πραγματοποιεί πτήσεις μέσω Καβάλας και θα παρέχει μεταφορά στους επιβάτες από Θεσσαλονίκη για Καβάλα”.
Επιπλέον, όπως αναφέρεται, «η EasyJet κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να μειώσει τα προβλήματα των πελατών της, ενώ παρέχει αναψυκτικά στο αεροδρόμιο όπως και διαμονή σε ξενοδοχεία και γεύματα, όπου αυτό απαιτείται».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο