ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ«Αυτό το καλοκαίρι θα είναι το τελευταίο χωρίς υδροπλάνα», εκτιμά ο Ν. Χαραλάμπους της Hellenic Seaplanes

«Αυτό το καλοκαίρι θα είναι το τελευταίο χωρίς υδροπλάνα», εκτιμά ο Ν. Χαραλάμπους της Hellenic Seaplanes

«Αυτό το καλοκαίρι πιστεύουμε θα είναι το τελευταίο χωρίς υδροπλάνα και εκφράζουμε την αισιοδοξία μας ότι ο τομέας των υδροπλάνων και των υδατοδρομίων μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης  και ενισχύει τις ελπίδες μας για την σύντομη έναρξη του πτητικού μας έργου», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Hellenic Seaplanes Νίκος Χαραλάμπους, έπειτα από την συνάντηση που είχε με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Hellenic Seaplanes και του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων τέθηκαν επί τάπητος όλα τα βασικά ζητήματα που απασχολούν τον τομέα δραστηριότητας  των υδροπλάνων.

Το κύριο θέμα συζήτησης ήταν η ανάπτυξη και δημιουργία των κατάλληλων υποδομών (υδατοδρόμια) σε όλη την Ελλάδα.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε ότι «η ανάπτυξη ενός δικτύου υδατοδρομίων πρόκειται για ένα εγχείρημα εθνικής σημασίας, η διαμόρφωση και υλοποίηση αυτής της νέας εθνικής μεταφορικής υποδομής έχει ήδη ξεκινήσει και αποτελεί λύση στα προβλήματα της σύνδεσης των παράκτιων περιοχών της χώρας μας.

Τα υδροπλάνα μπορούν να δώσουν ώθηση στα νησιά, να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και να κάνουν πιο εύκολη τη σύνδεση της ηπειρωτικής χώρας, με δύσκολους συγκοινωνιακά προορισμούς».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο