ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΔιεξήχθη η ετήσια εκδήλωση της Hainan Airlines στην Αθήνα. 207 αεροσκάφη διαθέτει η αεροπορική στο στόλο της

Διεξήχθη η ετήσια εκδήλωση της Hainan Airlines στην Αθήνα. 207 αεροσκάφη διαθέτει η αεροπορική στο στόλο της

Στις 20 Ιουνίου 2018, η Hainan Airlines οργάνωσε την ετήσια εκδήλωσή της στο «Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης», με αφορμή τον εορτασμό των 25 χρόνων της αεροπορικής εταιρίας.

Παραστάθηκαν ταξιδιωτικοί πράκτορες από τα μεγαλύτερα γραφεία της Ελλάδας  και δημοσιογράφοι.

Την εκδήλωση άνοιξε ο κ. Ντίνος Φραντζεσκάκης, Γενικός Διευθυντής της Discover the World, όπου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους.

Στην εκδήλωση, οι ταξιδιωτικοί πράκτορες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα τελευταία νέα της αεροπορικής εταιρίας, καθώς επίσης για την ιστορία, τα βραβεία, το Fortune Wings Club – Frequent Flyer Program μαζί με τις Hong Kong Airlines, Grand China Air, Lucky Air, κλπ – το στόλο, το δίκτυο, κλπ.

Σχετικά με την Hainan Airlines

Η Hainan Airlines είναι αεροπορική εταιρία με βάση το Haiku Meilan International Airport στην Κίνα και από το 1993 έχει δημιουργήσει 24 βάσεις στα σημαντικότερα αεροδρόμια της Κίνας, όπως το Πεκίνο, τη Σαγκάη, το Xi’an, την Guangzhou και άλλα.

Σήμερα, ο στόλος της φτάνει τα 207 αεροσκάφη, όπου αποτελείται κυρίως από Boeing 737 και 787, καθώς επίσης και από Airbus 330. Πρόσφατα, απέκτησε στο στόλο της και τα Dreamliner Boeing 787-8 και 787-9.

Το δίκτυο της καλύπτει 500 domestic και international δρομολόγια και πετάει σε πάνω από 90 πόλεις και έτσι συνδέει την Κίνα με την Ασία, την Βόρεια Αμερική, την Ωκεανία, καθώς επίσης και την Ευρώπη, συνδέοντας το Πεκίνο με τις Βρυξέλλες, το Βερολίνο, την Πράγα, το Μάντσεστερ, το Εδινβούργο και το Δουβλίνο.

Σχετικά με την Discover the World

Η Discover the World έχει κερδίσει τη φήμη της ηγέτιδα στην παγκόσμια αγορά και η επιτυχία της στην ανάπτυξη ενός παγκοσμίου δικτύου 85 γραφείων σε περισσότερες από 60 χώρες, με εξαιρετική απόδοση εκπροσώπησης, είναι δεδομένη, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Με ένα χαρτοφυλάκιο περισσότερων από 90 πελατών που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες outsourcing πωλήσεων, μάρκετινγκ και επιχειρηματικών διαδικασιών, η Discover the World παραμένει κυρίαρχος στην ταξιδιωτική βιομηχανία.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο