ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΔιευρύνουν τη συνεργασία τους Lufthansa και Vistara, υπογράφοντας συμφωνία για πτήσεις κοινού κωδικού

Διευρύνουν τη συνεργασία τους Lufthansa και Vistara, υπογράφοντας συμφωνία για πτήσεις κοινού κωδικού

Ο ινδικός αερομεταφορέας Vistara και η γερμανική Lufthansa ενισχύουν τη συνεργασία τους, προχωρώντας στην υπογραφή συμφωνίας για πτήσεις κοινού κωδικού.

Οι δύο αεροπορικές σχεδιάζουν να επεκτείνουν σύντομα το πεδίο της συμφωνίας τους επιτρέποντας στους τακτικούς επιβάτες των δύο εταιρειών να κερδίζουν μίλια/πόντους όταν ταξιδεύουν με τις δυο αυτές εταιρείες.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Lufthansa θα προσθέσει το διακριτό κωδικό της “LH” σε σχεδόν 18 πτήσεις της Vistara που εκτελούνται καθημερινά σε 10 πόλεις της Ινδίας, μεταξύ αυτών το Delhi, Ahmedabad, Bengaluru, Chennai, Goa, Hyderabad, Kolkata, Kochi, Mumbai και Pune. Η διάθεση των εισιτηρίων για πτήσεις κοινού κωδικού έχει ξεκινήσει προοδευτικά από όλα τα κανάλια και τα σημαντικότερα GDS συστήματα.

Σχολιάζοντας τη συνεργασία αυτή, ο Vinod Kannan, chief strategy officer της Vistara ανέφερε «Η Vistara είναι ένας αναπτυσσόμενος παγκόσμιος αερομεταφορέας και μέσω τέτοιων στρατηγικών συνεργασιών προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα εκτεταμένο διεθνές δίκτυο, ενώ παράλληλα, οι ταξιδιώτες προς την Ινδία γνωρίζουν τη Vistara – τη μοναδική αεροπορική εταιρεία 5 αστέρων της Ινδίας. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που ενισχύουμε τη συνεργασία μας με την Lufthansa, μια αεροπορική εταιρεία με την οποία έχουμε πολλά στοιχεία».

Ο George Ettiyil, senior director sales του ομίλου της Lufthansa Airlines στη Ν. Ασία, υπογράμμισε τη στρατηγική σημασία της διεύρυνσης της συμφωνίας με τη Vistara, λέγοντας ότι «η συμφωνία σηματοδοτεί τη δέσμευση της Lufthansa να προσφέρει στους πελάτες της ινδικής αγοράς ταξιδιωτικές εμπειρίες υψηλού επιπέδου, επιτρέποντάς τους να αποκτήσουν αεροπορικά μίλια σε πτήσεις κοινού κωδικού.

Χάρη στη συνεργασία μας με τη Vistara θα ενισχύσουμε και θα επεκτείνουμε τη θέση μας ως η κορυφαία και η πλέον δημοφιλής ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία στην Ινδία – μια χώρα που είναι έτοιμη να γίνει η 3η μεγαλύτερη αεροπορική αγορά μέσα σε λίγα χρόνια».

Να σημειωθεί ότι, οι δύο αεροπορικές έχουν ήδη υπογράψει συμφωνία για Interline/Through Check-in, χάρη στην οποία οι πελάτες τους μπορούν να ταξιδέψουν απρόσκοπτα με τις εσωτερικές πτήσεις που εκτελούνται από την Vistara στην Ινδία, και να πετάξουν στη συνέχεια με δρομολόγια της Lufthansa προς τους δύο κόμβους της στη Φρανκφούρτη και το Μόναχο και πέραν αυτών.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο