ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΔυο νέα ιδιόκτητα ATR 72-500 παρέλαβε η Sky Express. Στο στόλο εντάσσεται ακόμα ένα ATR 42-500

Δυο νέα ιδιόκτητα ATR 72-500 παρέλαβε η Sky Express. Στο στόλο εντάσσεται ακόμα ένα ATR 42-500

Σε προσθήκη νέων αεροσκαφών και προορισμών προχωρά η Sky Express. Tους τελευταίους μήνες, η εταιρεία παρέλαβε δύο νέα, ιδιόκτητα, αεροσκάφη ATR72-500, 70 θέσεων, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα ενταχθεί στο στόλο ακόμα ένα ATR42-500.

Ο στόλος της εταιρείας θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τους επόμενους μήνες, προκειμένου να εξυπηρετήσει το καλοκαιρινό πρόγραμμα που είναι αυξημένο κατά περίπου 70% σε σχέση με πέρυσι.

Παράλληλα, από 1η Μαΐου ξεκινά τα δρομολόγια Αθήνα-Αλεξανδρούπολη και Αθήνα-Κεφαλονιά, ενώ από 16 Ιουλίου τα δρομολόγια Αθήνα-Μυτιλήνη και Αθήνα-Σάμος.

Τα νέα δρομολόγια είναι ήδη διαθέσιμα στους επιβάτες, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τις κρατήσεις τους στο www.skyexpress.gr

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Χάρη Μπότσαρη: «Η Sky Express θα συνεχίσει να διευρύνει την παρουσία της και να ισχυροποιεί την θέση της στην ελληνική αεροπορική αγορά.

Ακούγοντας τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, ενώνουμε την Ελλάδα από άκρη σε άκρη, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ανάπτυξη του τουρισμού και του ανταγωνισμού, που έχει ως τελικό ωφελημένο τον επιβάτη καθώς αποκτά περισσότερες επιλογές και καλύτερες υπηρεσίες.

Δέσμευση μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και στόχος μας να αποτελούμε την Νο1 επιλογή των επιβατών».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο