ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΕιδικοί ναύλοι από Aegean και Olympic Air για τους επιβάτες της Cobalt. Ενίσχυση πτήσεων προς Λάρνακα

Ειδικοί ναύλοι από Aegean και Olympic Air για τους επιβάτες της Cobalt. Ενίσχυση πτήσεων προς Λάρνακα

Σε συνέχεια της αναστολής των πτήσεων της Cobalt Air, η Aegean και η Olympic Air ανακοίνωσαν πρωτοβουλίες με στόχο τη διευκόλυνση του επιβατικού κοινού.

Συγκεκριμένα, η Aegean και η Olympic Air προσφέρουν ειδικούς ναύλους που ξεκινούν από 66 ευρώ (συμπεριλαμβανόμενων των φόρων) για απευθείας πτήσεις από Λάρνακα – Αθήνα και από Λάρνακα – Θεσσαλονίκη, καθώς και ειδικούς ναύλους προς όλους τους προορισμούς εξωτερικού που πραγματοποιούσε πτήσεις η Cobalt Air, όπως Παρίσι, Μόσχα, Φρανκφούρτη, Ζυρίχη, Ντίσελντορφ, Μαδρίτη, Δουβλίνο, Γενεύη, Τελ Αβίβ, Βηρυτό και Λονδίνο.

Οι ειδικοί ναύλοι αφορούν αποκλειστικά επιβάτες που θα προσκομίσουν αντίγραφο του εισιτηρίου της Cobalt Air και για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από σήμερα έως και τις 30.11.2018 με περίοδο ταξιδιού το ίδιο διάστημα.

Παράλληλα, η Aegean και η Olympic Air ενισχύουν το υφιστάμενο πρόγραμμα δρομολογίων από τον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας προς την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, καθώς μέχρι και τις 27.10.2018 καθημερινώς, προστίθεται μια έκτακτη πτήση Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα και τρεις έκτακτες συχνότητες Λάρνακα – Θεσσαλονίκη – Λάρνακα.

Επιπλέον, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα επιχειρεί, σε όσες περισσότερες πτήσεις είναι εφικτό, με μεγαλύτερο τύπο αεροσκάφους αυξάνοντας τις διαθέσιμες θέσεις στις προγραμματισμένες πτήσεις από τη Λάρνακα.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο