ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΕκτός ΑΝΕΛ η Ελ. Κουντουρά που βρίσκεται στην Κίνα, με ατζέντα και τις αεροπορικές συνδέσεις με την Ελλάδα

Εκτός ΑΝΕΛ η Ελ. Κουντουρά που βρίσκεται στην Κίνα, με ατζέντα και τις αεροπορικές συνδέσεις με την Ελλάδα

Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ έθεσε την υπουργό Τουρισμού Ελενα Κουντουρά, που βρίσκεται στην Κίνα, ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος.

«Η κα Κουντουρά, με επίσημη ανακοίνωση της, αποφάσισε να ανταλλάξει την ψήφο της και το όνομα της Μακεδονίας με την υπουργική καρέκλα. Την θέτω από τώρα εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας», ανέφερε, σε tweet του, ο κ. Καμμένος.

Νωρίτερα,  η υπουργός Τουρισμού είχε δηλώσει στο ΑΜΠΕ: «Βρίσκομαι σε προγραμματισμένη κυβερνητική αποστολή στην Κίνα που πραγματοποιείται συντονισμένα από τρία συναρμόδια Υπουργεία με στόχο την επίτευξη επωφελών συμφωνιών για την Ελλάδα στους τομείς της αγροτικής παραγωγής, των μεταφορών και του τουρισμού.

Θέλω να κάνω σαφές ότι δεν διαπραγματεύομαι το δικαίωμα μου να ψηφίζω κατά συνείδηση.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και εσωτερικός χώρος

Αυτή η κυβέρνηση εργάστηκε πολύ σκληρά για την οριστική έξοδο της Ελλάδας από τα Μνημόνια και το καθεστώς της λιτότητας. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να ανακοπεί η πορεία της χώρας προς την ανάπτυξη και την ευημερία, και να ακυρωθούν οι θυσίες του ελληνικού λαού. Ούτε να δώσουμε το δικαίωμα σε εκείνους που ευθύνονται για την καταστροφή της Ελλάδας να μεθοδεύουν σχέδια αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης και της χώρας.

Στηρίζω ξεκάθαρα την κυβέρνηση να ολοκληρώσει το έργο της. Παραμένω συνειδητά μακριά από μικροπολιτικά παιχνίδια, και όπως κάνω σε ολόκληρη την πολιτική μου διαδρομή, έτσι και τώρα θα συνεχίσω να πορεύομαι με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και με αποκλειστικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον».

Σημειώνεται ότι στην ίδια κυβερνητική αποστολή μετέχει και ο γενικός γραμματέας Μεταφορών Θάνος Βούρδας, με αντικείμενο, μεταξύ άλλων, την ενίσχυση των αεροπορικών συνδέσεων μεταξύ Ελλάδας – Κίνας.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο