ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΕνισχύεται ο ανταγωνισμός στο Αθήνα – Θεσσαλονίκη. Δρομολόγια της SKY express με το Airbus A320neo

Ενισχύεται ο ανταγωνισμός στο Αθήνα – Θεσσαλονίκη. Δρομολόγια της SKY express με το Airbus A320neo

Ενισχύεται ο ανταγωνισμός στη γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη. Η SKY express εγκαινίασε καθημερινές απευθείας πτήσεις Αθήνα – Θεσσαλονίκη στις 14 Δεκεμβρίου, με το νέο αεροσκάφος της, το Airbus A320 neo.

Με τα υπάρχοντα δρομολόγια από την Θεσσαλονίκη προς Κέρκυρα, Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο και Σκύρο και τις απευθείας πτήσεις προς την Αθήνα, οι κάτοικοι και επισκέπτες της Βόρειας Ελλάδας, όπως υποστηρίζει η SKY express, αποκτούν ανταγωνιστικά ταξιδιωτικά προϊόντα και τη δυνατότητα μιας συμφέρουσας από κάθε άποψη επιλογής.

“Για τον επαγγελματία, τον φοιτητή, τις οικογένειες, τους μεμονωμένους ταξιδιώτες, η SKY express έχει αναπτύξει ανταγωνιστικούς ναύλους, πρόσθετες υπηρεσίες και προνόμια που αφορούν τον κάθε επιβάτη ξεχωριστά.

Την ίδια ώρα, η SKY express συμβάλλει στη διασυνδεσιμότητα των ελληνικών αεροδρομίων, γεγονός που θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο από τον σχεδιασμό της εταιρείας για απευθείας σύνδεση της Θεσσαλονίκης με το Ηράκλειο Κρήτης το επόμενο διάστημα”, επισημαίνει η εταιρεία.

H SKY express πρόκειται να προμηθευτεί συνολικά 4 αεροσκάφη A320neo από την Airbus και να μισθώσει άλλα 2, ίδιου τύπου, από την ACG Aviation Capital.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο