ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΗ τουρκική κυβέρνηση παρέτεινε για 2 χρόνια την παραχώρηση του αεροδρομίου της Αττάλειας στη Fraport

Η τουρκική κυβέρνηση παρέτεινε για 2 χρόνια την παραχώρηση του αεροδρομίου της Αττάλειας στη Fraport

Η Fraport AG ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ότι χαιρετίζει την απόφαση της τουρκικής κυβέρνησης να παρατείνει την τρέχουσα παραχώρηση για τη διαχείριση του αεροδρομίου της Αττάλειας κατά δύο χρόνια έως το τέλος του 2026 και να αναβάλει την πληρωμή του ετήσιου τέλους παραχώρησης την περίοδο μεταξύ 2022 έως 2024.

Η συμφωνία αυτή, όπως αναφέρει η Fraport, θα βοηθήσει την κοινοπραξία Fraport TAV Antalya να επαναφέρει το αεροδρόμιο της Αττάλειας σε σταθερή πορεία σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο στις αερομεταφορές.

«Για περισσότερες από δύο δεκαετίες, η Fraport AG υπήρξε αφοσιωμένος και αξιόπιστος συνεργάτης στη διαχείριση και ανάπτυξη του αεροδρομίου της Αττάλειας (AYT).

Με τα χρόνια, το Fraport TAV Antalya έχει προσελκύσει περισσότερες αεροπορικές εταιρείες και δρομολόγια και έχει βελτιώσει την εμπειρία των επιβατών.

Η Αττάλεια έχει γίνει η διεθνής πύλη προς τη μεγαλύτερη και πιο σημαντική τουριστική περιοχή της Τουρκίας – και ένας από τους κορυφαίους προορισμούς στη Μεσόγειο. Η Fraport προσβλέπει επίσης στην ευκαιρία της συνέχισης της εταιρικής σχέσης της Antalya τις επόμενες δεκαετίες», αναφέρει η Fraport.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
Σχόλια
  • Ή ίδια εταιρεία διαχειρίζεται παραμεθόριους ελληνικούς αερολιμένες ( Μυτιλήνη, Σάμος, Κως και Ρόδος) που είναι κρίσιμοι για την εθνική άμυνα της χώρας…

    Μάρτιος 4, 2021

Αφήστε ένα σχόλιο