ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΗ ΥΠΑ απηύθυνε πρόσκληση ενδιαφέροντος για την μετεγκατάσταση των οργανικών της μονάδων

Η ΥΠΑ απηύθυνε πρόσκληση ενδιαφέροντος για την μετεγκατάσταση των οργανικών της μονάδων

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ανήρτησε στην ιστοσελίδα της (www.hcaa.gr ή www.ypa.gr) δημόσια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, αναζητώντας κατάλληλο χώρο για την μετεγκατάσταση των οργανικών μονάδων της.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση – πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο επίσημο διαδικτυακό τόπο της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ενόψει της αξιοποίησης της περιοχής του πρώην Αεροδρομίου Ελληνικού (Μητροπολιτικός πόλος Ελληνικού – Αγίου Κοσμά ) και την μετακίνηση των δημόσιων υπηρεσιών από την περιοχή, η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ενδιαφέρεται για την μίσθωση ακινήτων στην Αττική, προκειμένου να καλύψει τις στεγαστικές της ανάγκες. Προσκαλούνται οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς που δραστηριοποιούνται στο χώρο της αξιοποίησης ακινήτων να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2108916507, 2108916505 για περισσότερες πληροφορίες».

Υπενθυμίζεται ότι για την ανάθεση υπηρεσιών μεταφοράς, αποσυναρμολόγησης και συναρμολόγησης πάσης φύσεως υλικών, επίπλων, μηχανημάτων, εξοπλισμού συνεργείων και γραφείων, εργαλείων, αρχείων κτλ, από τις υφιστάμενες εγκαταστάσεις της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας στις νέες, έχει εγκριθεί πίστωση 620.000 ευρώ.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο