ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΗ easyJet ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα. Επτά νέα δρομολόγια το καλοκαίρι του 2018

Η easyJet ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα. Επτά νέα δρομολόγια το καλοκαίρι του 2018

Η easyJet  ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα με επτά νέα δρομολόγια. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται οι δύο εβδομαδιαίες πτήσεις από το αεροδρόμιο του Βόλου στο αεροδρόμιο του Λονδίνου Gatwick.

Επίσης, με το νέο δρομολόγιο της Βασιλείας, η easyJet συνδέει την Αθήνα με έντεκα ευρωπαϊκούς προορισμούς, όπως το Βερολίνο Schönefeld, το Μπρίστολ, το Εδιμβούργο, τη Γενεύη, το Αμβούργο, το Gatwick του Λονδίνου, το Μάντσεστερ, το Μιλάνο (Μαλπένσα), τη Νάπολη και το Παρίσι (Orly).

Από Προς Έναρξη Πτήσεις/ εβδομάδα
Αθήνα Βασιλεία 01 Αυγούστου 2018 2 (Τετ, Σαβ)
Κέρκυρα Λιόν 30 Ιουνίου 2018 1 (Σαβ)
Ηράκλειο Μπορντό 27 Ιουνίου 2018 2 (Τετ, Σαβ)
Ρόδος Βενετία 25 Ιουνίου 2018 2 (Δευ, Πεμ)
Θεσσαλονίκη Λούτον του Λονδίνου 26 Ιουνίου 2018 3 (Τρι, Πεμ, Σαβ)
Βενετία 26 Ιουνίου 2018 2 (Τρι, Παρ)
Βόλος Gatwick του Λονδίνο 27 Ιουνίου 2018 2 (Τετ, Βαβ)

Η αεροπορική εταιρεία πέτυχε ρεκόρ επιβατών, από και προς την Ελλάδα, το τελευταίο δωδεκάμηνο με περισσότερους από 2,5 εκατομμύρια επιβάτες, γεγονός που αντιπροσωπεύει μία αύξηση της τάξεως 7,2%, σε σχέση με το προηγούμενο χρόνο.

Η easyJet συνδέει τώρα την Ελλάδα με έξι ευρωπαϊκές χώρες και πάνω από 20 διαφορετικούς προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, όπως την Γενεύη, το Μάντσεστερ και το Μιλάνο (Μαλπένσα).

Ο Ali Gayward, UK Country Manager για την easyJet δήλωσε: «Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μια νέα επένδυση στην Ελλάδa σήμερα, με την προσθήκη αυτών των επτά νέων δρομολογίων που είναι προγραμματισμένα για το καλοκαίρι του 2018.

Η easyJet είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης της ελληνικής οικονομίας και της τουριστικής της βιομηχανίας και συνεχίζει να επενδύει συνεχώς στην Ελλάδα, λειτουργώντας πάνω από 80 δρομολόγια από τη χώρα.

Αναμένουμε ότι το επόμενο καλοκαίρι θα είναι «καλοκαίρι ρεκόρ» με περισσότερες από 5.500 πτήσεις και πάνω από ένα εκατομμύριο θέσεις προς πώληση προς και από την Ελλάδα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2018.

Είμαστε επίσης πολύ ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε τις πτήσεις από τον Βόλο, καθιστώντας το 14ο μας αεροδρόμιο στην Ελλάδα .

Παραμένουμε δεσμευμένοι  να αναπτυχθούμε στην Ελλάδα και η easyJet όχι μόνο υποστηρίζει τον ελληνικό τουρισμό αλλά προσφέρει επίσης εύκολες και προσιτές ταξιδιωτικές επιλογές για τους Έλληνες συνδέοντας τους με την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των συνδέσεων με τις κύριες πρωτεύουσες της Ευρώπης από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο