ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΗ ICTS Hellas ανέλαβε την ασφάλεια του κρατικού αερολιμένα Ηρακλείου

Η ICTS Hellas ανέλαβε την ασφάλεια του κρατικού αερολιμένα Ηρακλείου

Στην ICTS Hellas ανατέθηκε από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας η παροχή υπηρεσιών ασφαλείας στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου.

Το αντικείμενο του έργου αφορά τον έλεγχο πρόσβασης και ασφαλείας προσώπων, χειραποσκευών, μεταφερομένων αντικειμένων, αποσκευών, οχημάτων, φορτίου-ταχυδρομείου, προμηθειών πτήσεων και προμηθειών αερολιμένα καθώς και τη φύλαξη των εγκαταστάσεων του αεροδρομίου.

Για την υλοποίηση του έργου, που ξεκίνησε από την 1η Νοεμβρίου 2017, θα απασχοληθούν ως προσωπικό ασφαλείας συνολικά 100 άτομα τη χειμερινή περίοδο και πάνω από 310 τη θερινή περίοδο.

Σημειώνεται ότι ο Κρατικός Αερολιμένας Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» αποτελεί τον 2ο σημαντικότερο ελληνικό αερολιμένα, έχοντας διακινήσει το 2016 περίπου 5,7 εκατ. επιβάτες εξωτερικού και περισσότερους από 1 εκατ. επιβάτες εσωτερικών πτήσεων.

«Συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, η οποία χρονολογείται από το 2004, παρέχοντας υπηρεσίες φύλαξης στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου με σκοπό να βελτιώσουμε την εξυπηρέτηση και την ταξιδιωτική εμπειρία των εκατομμυρίων ανθρώπων που επισκέπτονται την Κρήτη κάθε χρόνο», δήλωσε ο Στέλιος Χρυσόμαλλος, εκτελεστικός διευθυντής της ICTS Hellas.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο