ΑρχικήΑεροπορικάΌμιλος Lufthansa: Νέα δρομολόγια σε Φρανκφούρτη και Μόναχο με τη Eurowings

Όμιλος Lufthansa: Νέα δρομολόγια σε Φρανκφούρτη και Μόναχο με τη Eurowings

Ο όμιλος Lufthansa προχωρά στη διεύρυνση των τουριστικών δρομολογίων μεγάλων αποστάσεων στους κομβικούς αερολιμένες του, στη Φρανκφούρτη και το Μόναχο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, από το φθινόπωρο του 2019, η Eurowings θα ξεκινήσει να εκτελεί δρομολόγια από το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης.

Ως πρώτο βήμα, με την έναρξη του χειμερινού προγράμματος πτήσεων τον Οκτώβριο του 2019, η Eurowings θα πραγματοποιεί δρομολόγια από τη Φρανκφούρτη προς τα δημοφιλή νησιά του Μαυρίκιου και των Μπαρμπέιντος.

Επιπλέον, θα διατίθενται πτήσεις προς το Windhoek στη Ναμίμπια, καθώς και σε προορισμούς που ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί.Όλες οι πτήσεις θα είναι διαθέσιμες για κράτηση από τις 13 Μαρτίου 2019.

Από τον κόμβο του Μόναχου, η Eurowings πραγματοποιεί δρομολόγια μεγάλων αποστάσεων σε μία σειρά τουριστικών προορισμών από το καλοκαίρι του 2018.

Στο χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων 2019/2020, η Eurowings θα εντάξει πτήσεις από τη βαυαρική πρωτεύουσα στην Μπανγκόκ (Ταϊλάνδη). Παράλληλα, αυτή την περίοδο σχεδιάζονται δρομολόγια από το Μόναχο σε νέους προορισμούς.

«Σήμερα, ο όμιλος Lufthansa αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους ταξιδιών αναψυχής σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η ζήτηση αυξάνεται ραγδαία, ειδικά στον συγκεκριμένο τομέα.

Στο πλαίσιο αυτό προχωράμε στην προσθήκη πτήσεων με τη Eurowings στο χαρτοφυλάκιο της Φρανκφούρτης και αυξάνουμε τη συχνότητα των δρομολογίων στο Μόναχο. Αυτό θα συμβάλει στην περαιτέρω ενίσχυση της θέση μας στην αγορά.

Οι πτήσεις της Lufthansa και οι κόμβοι μας στη Φρανκφούρτη και το Μόναχο θα διευκολύνουν τους επιβάτες μας να φτάσουν στους πιο όμορφους προορισμούς του πλανήτη στο μέλλον», δήλωσε ο Harry Hohmeister, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Deutsche Lufthansa AG και chief commercial officer Network Airlines.

Ο Hohmeister συμπλήρωσε επίσης ότι «έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να διαχειριστούμε κεντρικά με επιτυχία διαφορετικές εταιρείες και κόμβους. Τώρα θα χρησιμοποιήσουμε αυτή την τεχνογνωσία πιο δυναμικά στον τομέα του τουρισμού».

Όπως επισημαίνεται, η απόφαση αυτή συμβαδίζει με την εγκαθίδρυση μίας στενότερης συνεργασίας μεταξύ Lufthansa και Eurowings στο μεγαλύτερο κομβικό αεροδρόμιο της Γερμανίας.

«Ο συνδυασμός των δυνάμεων των δύο μεγαλύτερων αεροπορικών εταιρειών του ομίλου στη Φρανκφούρτη αποτελεί στρατηγικό βήμα: θα συνδυάσουμε ένα προϊόν προσαρμοσμένο στους ταξιδιώτες αναψυχής και τις οικογένειες και το προσιτό κόστος της Eurowings με την δύναμη στις πωλήσεις και το marketing που αποδεδειγμένα έχει η Lufthansa στη Φρανκφούρτη», δήλωσε ο Thorsten Dirks, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Deutsche Lufthansa AG και διευθύνων σύμβουλος της Eurowings.

«Αυτό επιτρέπει στον όμιλο να διευρύνει επιτυχώς το χαρτοφυλάκιό του στον τομέα του τουρισμού και της αναψυχής στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Γερμανίας», κατέληξε.

Για την επέκταση αυτή στον τομέα του τουρισμού, η Eurowings θα χρησιμοποιήσει συνολικά επτά αεροσκάφη Airbus A330 (χωρητικότητας έως και 310 θέσεων), ένα μέρος του στόλου διαχειρίζεται η Sun Express Deutschland.

Ο αριθμός των αεροσκαφών θα κατανεμηθεί ομοιόμορφα μεταξύ των δύο κεντρικών κόμβων της Lufthansa στη Φρανκφούρτη και στο Μόναχο.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο