ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΗ Lufthansa ενδέχεται να περικόψει έως 2.400 θέσεις εργασίας στο catering

Η Lufthansa ενδέχεται να περικόψει έως 2.400 θέσεις εργασίας στο catering

Η Lufthansa ενδέχεται να περικόψει μέχρι και 2.400 θέσεις εργασίας από τις δραστηριότητες catering σε όλη την Ευρώπη και να μειώσει τον αριθμό των εγκαταστάσεων σε 7 από 23, σε μια προσπάθεια να επιστρέψει σε ανάκαμψη.

Η παραγωγή στην εγχώρια γερμανική αγορά δεν είναι κερδοφόρα και η εταιρία σκέφτεται το, αν θα μειώσει 1.700 από 5.500 θέσεις πλήρους απασχόλησης στη χώρα, ανέφερε η εκπρόσωπος Josefine Corsten, επιβεβαιώνοντας ρεπορτάζ της Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Πάντως, το Bloomberg τονίζει πως η πρόταση βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο και η εταιρία μπορεί να καταλήξει σε μια απόφαση, κατά το δεύτερο μισό του 2017.

Οι επιχειρήσεις catering υφίστανται πίεση από τις αεροπορικές εταιρίες, προκειμένου να μειώσουν τα δωρεάν τρόφιμα και ποτά, που προσφέρονται κατά τη διάρκεια της πτήσης, καθώς μειώνονται οι τιμές των εισιτηρίων.

Επιπλέον, οι μεταφορείς χαμηλού κόστους, των οποίων τέτοιου είδους προσφορές είναι περιορισμένες, εμφανίζουν γρηγορότερη ανάπτυξησε σχέση με άλλες αεροπορικές εταιρίες.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο