ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΗ Ryanair ξεπέρασε τη διακίνηση 6 εκατ. επιβατών στην Αθήνα από τον Απρίλιο του 2014

Η Ryanair ξεπέρασε τη διακίνηση 6 εκατ. επιβατών στην Αθήνα από τον Απρίλιο του 2014

Η Ryanair ξεπέρασε, σήμερα, τη διακίνηση 6 εκατομμυρίων επιβατών από/προς την Αθήνα, από την πρώτη της πτήση τον Απρίλιο του 2014.

Το χειμερινό πρόγραμμα της Ryanair, για το 2016/17, προσφέρει στην Αθήνα:

-5 αεροσκάφη σαν βάση,

-19 δρομολόγια σε σύνολο,

-6 νέα δρομολόγια προς Βουκουρέστι, Δουβλίνο, Μάλτα, Μπολόνια, Μύκονο και Σόφια,

-Περισσότερες πτήσεις προς Ρώμη Τσιαμπίνο και Ρόδο (από 2 σε 3 καθημερινές),

-3,4 εκατ. διαθέσιμες θέσεις.

Η Chiara Ravara, Διευθυντήρια Μάρκετινγκ και Πωλήσεων Ανατολικής Μεσογείου της Ryanair δήλωσε στην Αθήνα: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να γιορτάσουμε την διακίνηση 6 εκατομμυρίων επιβατών στον ΔΑΑ, από την πρώτη μας πτήση τον Απρίλιο του 2014.

Ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρία στην Ελλάδα,

θα μεταφέρουμε αυτόν τον χρόνο 3,4 εκατομμύρια πελάτες, στηρίζοντας παράλληλα 2,600 παράπλευρες θέσεις εργασίας στην Αθήνα.

Η Ryanair, εξακολουθεί να αναπτύσσει νέα δρομολόγια, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του τουρισμού και στην δημιουργία θέσεων εργασίας στην Ελληνική πρωτεύουσα.

Από την πλευρά της, η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, δήλωσε: “Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την επιτυχημένη πορεία και την εμπιστοσύνη της Ryanair στην αγορά της Αθήνας, η οποία παρουσίασε κατά τα τελευταία έτη ταχεία ανάπτυξη.

Η συμβολή της Ryanair σε αυτό το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά ιδιαίτερα σημαντική, με περισσότερους από 6 εκατομμύρια επιβάτες από την έναρξη των δρομολογίων της στην Αθήνα τον Απρίλιο 2014.

Από την πλευρά μας, παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τη Ryanair, όπως όλους τους αεροπορικούς συνεργάτες μας, προκειμένου να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την επιτυχημένη παρουσία της στην αγορά μας. ”

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο