ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΗ Ryanair «παρακολουθεί» την κατάσταση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης

Η Ryanair «παρακολουθεί» την κατάσταση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης

Η Ryanair «παρακολουθεί» την κατάσταση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. Στις 5 Δεκεμβρίου, η πτήση FR 1010 από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη ακυρώθηκε, λόγω καιρικών συνθηκών στην Θεσσαλονίκη. Οι επηρεαζόμενοι επιβάτες μεταφέρθηκαν στην Θεσσαλονίκη με λεωφορείο προχθές το βράδυ.

«Η Ryanair ζητάει συγνώμη από τους επιβάτες που επηρεάστηκαν από την συγκεκριμένη ακύρωση πτήσης, λόγω καιρικών συνθηκών, η οποία ήταν εντελώς εκτός ελέγχου της εταιρείας.

Οι πτήσεις μας από την Θεσσαλονίκη πραγματοποιούνται κανονικά, ωστόσο, εξακολουθούμε να παρακολουθούμε την κατάσταση», ανέφερε, στο metaforespress.gr, εκπρόσωπος της εταιρείας.

Σχετικά με την συχνότητα των πτήσεων, η Ryanair πραγματοποιεί έως και 4 καθημερινές πτήσεις στο δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη τη χειμερινή περίοδο.

Παράλληλα, το χειμερινό πρόγραμμα Θεσσαλονίκης αποτελείται από 14 προορισμούς, συμπεριλαμβάνοντας 5 νέες συνδέσεις: Αϊντχόφεν, Μέμινγκεν, Μπάντεν, Νάπολη και Ντόρτμουντ.

Σύμφωνα με αεροπορικούς αναλυτές, η Ryanair δεν αποκλείεται να προβεί σε τροποποιήσεις, με γνώμονα την εξέλιξη των εργασιών στο «Μακεδονία», αλλά και τις πληρότητες των πτήσεων.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο