ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΗ Ryanair διακόπτει τα δρομολόγια Αθήνα – Θεσσαλονίκη από την 1η Απριλίου. Επικεντρώνεται στις διεθνείς πτήσεις από/προς Ελλάδα

Η Ryanair διακόπτει τα δρομολόγια Αθήνα – Θεσσαλονίκη από την 1η Απριλίου. Επικεντρώνεται στις διεθνείς πτήσεις από/προς Ελλάδα

Στη διακοπή της σύνδεσης Αθήνα – Θεσσαλονίκη προχωρά, από την 1η Απριλίου, η Ryanair.

Η τελευταία πτήση θα πραγματοποιηθεί από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα την 31η Μαρτίου 2019, με ώρα αναχώρησης 20:05 και αριθμό πτήσης FR8969.

«Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό πως η διακοπή της προαναφερόμενης σύνδεσης δεν σχετίζεται με τα γεγονότα που έλαβαν μέρος στη Τιμισοάρα. Η απόφαση έχει ληφθεί από το καλοκαίρι», αναφέρει η εταιρεία, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, σχολιάζοντας σχόλιο επιβάτη.

Η απόφαση αυτή, η οποία είχε προαναγγελθεί ουσιαστικά τον περασμένο Οκτώβριο, έχει να κάνει με την αλλαγή στρατηγικής της εταιρείας και την επικέντρωση της στα διεθνή δρομολόγια από και προς την Ελλάδα, τα οποία είναι ενισχυμένα κατά 10% και πιο κερδοφόρα, συρρικνώνοντας τα δρομολόγια εσωτερικού.

Πέρα από το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη και σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό θερινό πρόγραμμα, η εταιρεία δεν ανανεώνει τα δρομολόγια Αθήνα – Χανιά, Αθήνα – Ρόδος και Αθήνα – Μύκονος.

Τα δρομολόγια εσωτερικού που διατηρούνται τη θερινή περίοδο είναι τα Αθήνα – Σαντορίνη και Χανιά – Θεσσαλονίκη.

Φώτης Φωτεινός 

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο