ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΗ Scoot απέκτησε Diamond Status από την APEX Health Safety

Η Scoot απέκτησε Diamond Status από την APEX Health Safety

Η APEX Health Safety, σε συνεργασία με την SimpliFlying, απένεμε στην Scoot το καθεστώς Diamond καθιστώντας την ως την πρώτη αεροπορική χαμηλού κόστους στον κόσμο που λαμβάνει το εν λόγω καθεστώς υγειονομικής ασφάλειας.

Ο έλεγχος διενεργήθηκε από την Airline Passenger Experience Association (APEX), μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς αεροπορικές ενώσεις στον κόσμο και την εταιρεία αεροπορικής στρατηγικής SimpliFlying.

Αξιολογώντας τα υγειονομικά μέτρα ασφάλειας που υιοθέτησε η Scoot κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19, κατέληξε σε μια λίστα ελέγχου 58 σημείων που περιλάμβαναν 10 στάδια του ταξιδιού των πελατών όπως το check-in και άλλες διαδικασίες πριν από και μετά την αναχώρηση κάθε αεροσκάφους.

Τα πρότυπα της APEX βασίζονται σε ανεξάρτητα, επικυρωμένα και πιστοποιημένα μέτρα ασφάλειας.

Ο Campbell Wilson, διευθύνων σύμβουλος της Scoot, δήλωσε σχετικά: «Η Scoot έχει δεσμευτεί να παρέχει στους πελάτες το υψηλότερο επίπεδο εμπιστοσύνης όταν ταξιδεύουν.

Από την αρχή της πανδημίας, έχουμε βελτιώσει τις διαδικασίες και εφαρμόσαμε μέτρα σε όλη τη διαδρομή του πελάτη που περιλαμβάνουν τον αυξημένο καθαρισμό και αποστάσεις, το ανέπαφο check in και την ηλεκτρονική παραγγελία ποτού και φαγητού εντός πτήσης.

Η Scoot είναι περήφανη που είναι η πρώτη εταιρεία χαμηλού κόστους στον κόσμο που έλαβε την υψηλότερη διάκριση Diamond και είμαστε ενθουσιασμένοι από αυτήν την επιβεβαίωση των προσπαθειών μας για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των πελατών και του προσωπικού μας».

«Τα εντυπωσιακά μέτρα της Scoot για την υγειονομική ασφάλεια των ταξιδιών, συμπεριλαμβανομένου και των μέτρων ασφαλούς απόστασης που εφαρμόζονται στο ταξίδι αποδεικνύει ότι η Scoot λειτουργεί με βάση το υψηλότερο επίπεδο φροντίδας επιβατών», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της APEX, Dr. Joe Leader.

«Για τις δεκάδες ενέργειες που έγιναν με γνώμονα την ασφάλεια των ταξιδιωτών, είμαστε περήφανοι που απονέμεται στο Scoot το καθεστώς ασφάλειας υγείας Diamond της APEX», συμπλήρωσε.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο