ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΗ Theresa Cissell ανέλαβε Γενική Διευθύντρια για Ελλάδα και Κύπρο της Qatar Airways

Η Theresa Cissell ανέλαβε Γενική Διευθύντρια για Ελλάδα και Κύπρο της Qatar Airways

Η Qatar Airways ανακοίνωσε οργανωτικές αλλαγές στη δομή της, καθώς τη θέση της Country Manager για την Ελλάδα και την Κύπρο ανέλαβε η κα Theresa Cissell.

Από τη νέα της θέση, η κα Cissell θα είναι υπεύθυνη για την εκπροσώπηση, τον γενικό συντονισμό και την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της Qatar Airways στην Ελληνική αγορά. Υπό την εποπτεία της νέας Country Manager θα είναι και η αγορά της Κύπρου.

Η κα Cissell είναι στέλεχος-κλειδί της εταιρείας, καθώς εργάζεται στην Qatar Airways για τα τελευταία 16 χρόνια και η επιλογή της από την εταιρεία για την εν λόγω θέση αποτελεί επένδυση, που αναδεικνύει περαιτέρω την έμφαση που δίνει η Qatar Airways στη δραστηριοποίησή της στην περιοχή.

«Με τιμά ιδιαίτερα η συγκεκριμένη απόφαση και είναι με μεγάλο αίσθημα ευθύνης που αναλαμβάνω την ηγεσία της Qatar Airways σε Ελλάδα και Κύπρο, με στόχο να προσφέρω τις γνώσεις και την εμπειρία μου προς την περαιτέρω ανάπτυξη, τόσο της εταιρείας, όσο και της ταξιδιωτικής αγοράς στην περιοχή. Είμαι πολύ χαρούμενη για τα καθήκοντα που ανέλαβα και αισιόδοξη για το μέλλον της Qatar Airways σε αυτές τις δύο αγορές.» ανέφερε σχετικά η ίδια.

Η Qatar Airways διαθέτει τρεις απευθείας πτήσεις καθημερινά από την Αθήνα προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Χαμάντ, στη Ντόχα και δυο απευθείας πτήσεις από τη Λάρνακα. Οι ταξιδιώτες μπορούν να επωφεληθούν από το εκτεταμένο δίκτυο της εταιρείας που καλύπτει πάνω από 150 μοναδικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Το 2016 η εταιρεία ανακοίνωσε νέα δρομολόγια σε προορισμούς όπως οι Αδελαϊδα (Αυστραλία), Ατλάντα (ΗΠΑ), Μπίρμινχαμ (Η.Β.), Βοστόνη (ΗΠΑ), Ελσίνκι (Φινλανδία), Λος Άντζελες (ΗΠΑ), Μαρακές (Μαρόκο), Πίζα (Ιταλία), Ρας ελ Κάιμα (ΗΑΕ), Σίδνευ (Αυστραλία), Βίντχουκ (Ναμίμπια) και Γιέρεβαν (Αρμενία). Τα πιο πρόσφατα δρομολόγια που προστέθηκαν στο δίκτυο είναι αυτά σε Κράμπι (Ταιλάνδη) και Σεϋχέλλες, στις αρχές Δεκεμβρίου, ενώ από τον Φεβρουάριο του 2017 θα προστεθεί επίσης και το Ώκλαντ της Νέας Ζηλανδίας.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο