ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΗ Turkish Airlines συνδέει την Αθήνα με το Port Harcourt της Νιγηρίας, μέσω Istanbul

Η Turkish Airlines συνδέει την Αθήνα με το Port Harcourt της Νιγηρίας, μέσω Istanbul

Το Port Harcourt, μια σημαντική πόλη στη Νιγηρία, πρόσθεσε ως τον 56ο προορισμό του δικτύου της στην Αφρική η Turkish Airlines.

Ο εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας θα διενεργεί τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ Istanbul και Port Harcourt.

Με πτήσεις προς Lagos, Kano και Abuja της Νιγηρίας, η Turkish Airlines προσθέτει και το Port Harcourt στη λίστα, διευρύνοντας το δίκτυό της σε 311 προορισμούς.

“Με την έναρξη αυτού του δρομολογίου, ο αερομεταφορέας συνεχίζει να αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία με περισσότερους προορισμούς στην Αφρική από οποιαδήποτε άλλο αερομεταφορέα”, αναφέρει η εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έγινε για τα εγκαίνια της νέας πτήσης στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Port Harcourt, ο αντιπρόεδρος Πωλήσεων της Turkish Airlines (2ης Περιφέρειας), Kerem Sarp δήλωσε: “Με την έναρξη των πτήσεων μας στο Port Harcourt, προσθέσαμε ένα ορόσημο στην ανάπτυξη της Turkish Airlines στην Αφρική.

Με το Port Harcourt ως τον 4ο προορισμό στη Νιγηρία, η Turkish Airlines συνεχίζει να αποτελεί γέφυρα των διαφορετικών πολιτισμών.

Είμαστε ευτυχείς που προσθέτουμε το Port Harcourt στο δίκτυό μας και δίνουμε τη δυνατότητα στους επιβάτες μας να έχουν ένα απρόσκοπτο ταξίδι με την Turkish Airlines”.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο