ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΚέρκυρα και Κεφαλονιά συνδέει με το Βερολίνο, το καλοκαίρι, η easyJet

Κέρκυρα και Κεφαλονιά συνδέει με το Βερολίνο, το καλοκαίρι, η easyJet

Η easyJet συνεχίζει την επέκταση της στην Ελλάδα, προσθέτοντας  δύο νέα δρομολόγια από την Κέρκυρα και την Κεφαλονιά προς το Βερολίνο (Αεροδρόμιο Tegel) το καλοκαίρι του 2018.

Εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα προς πώληση στο easyJet.com, στην εφαρμογή στο κινητό ή στο GDS, με ναύλα που ξεκινούν από 39,44 ευρώ.

-Κέρκυρα προς το Βερολίνο – Αεροδρόμιο Tegel από €39.44*, 2 πτήσεις την εβδομάδα (Τετ & Κυρ) που ξεκινούν από 1η Αυγούστου 2018.

-Κεφαλονιά προς το Βερολίνο – Αεροδρόμιο Τegel από €39.44*, 2 πτήσεις την εβδομάδα (Δευ & Παρ) που ξεκινούν από 3ης Αυγούστου 2018.

Η easyJet ανακοίνωσε 23 νέα δρομολόγια από το αεροδρόμιο Tegel Βερολίνου και έχει διαθέσει πάνω από 3,8 εκατομμύρια θέσεις προς πώληση για τις καλοκαιρινές πτήσεις που ξεκινούν από τις 25 Μαρτίου έως τις 27 Οκτωβρίου 2018.

Ο Thomas Haagensen, Managing Director της easyJet Europe δήλωσε: «Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε σήμερα ότι, στο πλαίσιο της συνεχούς μας επένδυσης στην Ελλάδα, ξεκινάμε δύο νέα δρομολόγια από/προς Κεφαλονιά & Κέρκυρα για το αεροδρόμιο Tegelστο Βερολίνο.

Αναμένουμε, ότι αυτή τη χρονιά θα έχουμε ένα «καλοκαίρι ρεκόρ» με περισσότερες από 5.500 πτήσεις και πάνω από ένα εκατομμύριο θέσεις προς πώληση προς/από την Ελλάδα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2018.

Η νέα βάση της easyJet στο Tegel του Βερολίνου, προσφέρει γρήγορη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης του Βερολίνου, καθιστώντας την ιδανική αφετηρία για εξερεύνηση της πρωτεύουσας της Γερμανίας τόσο για τουρίστες, όσο και για business ταξιδιώτες».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο