ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΚανονικά λειτουργεί το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Λόγω δυνατών ανέμων, πτήσεις οδηγήθηκαν σε γειτονικά αεροδρόμια

Κανονικά λειτουργεί το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Λόγω δυνατών ανέμων, πτήσεις οδηγήθηκαν σε γειτονικά αεροδρόμια

Η διοίκηση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας γνωστοποίησε ότι οι πυρκαγιές που μαίνονται στην Αττική δεν έχουν επηρεάσει την λειτουργία του αεροδρομίου της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ουδέποτε έκλεισε, λειτουργούσε και λειτουργεί κανονικά καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας (Δευτέρα 23 Ιουλίου).

«Διευκρινίζουμε ότι τις μεσημεριανές και τις απογευματινές ώρες, λόγω των δυνατών νοτιοδυτικών ανεμών (48 κόμβοι) μερικές πτήσεις, με απόφαση των ίδιων των πιλότων των αεροπορικών εταιρειών, κατευθύνθηκαν σε γειτονικά και εναλλακτικά αεροδρόμια, όπως της Πάρου, του Ηρακλείου και της Καλαμάτας όπου μετά από μία με δύο ώρες επέστρεψαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ενημερώνουμε επίσης ότι αυτήν την ώρα οι άνεμοι στο αεροδρόμιο κυμαίνονται μεταξύ 30 και 37 κόμβων και ότι το αεροδρόμιο της Αθήνας συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά», αναφέρει η ΥΠΑ.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο