ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΚυβερνητική φιέστα για το αεροδρόμιο Καστελίου, καταγγέλλει ο Γ. Βαρεμένος

Κυβερνητική φιέστα για το αεροδρόμιο Καστελίου, καταγγέλλει ο Γ. Βαρεμένος

Κυβερνητική φιέστα για το αεροδρόμιο Καστελίου, καταγγέλλει ο τομεάρχης Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε τα ακόλουθα: «Τελευταίο παράδειγμα πρωτοφανούς κοροϊδίας και δημιουργίας μιάς παράλληλης εικονικής πραγματικότητας, ήταν το χθεσινό στην Κρήτη.

Η κυβέρνηση της ΝΔ παρέλαβε συμβασιοποιημένο το έργο του Καστελίου και ο Κυρ. Μητσοτάκης, μετά από 7 μήνες δικής του διακυβέρνησης, πήγε στην Κρήτη και μίλησε για “βάλτωμα”, ενώ εξήγγειλε ως δικά του επιτεύγματα τα ήδη δρομολογημένα από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Με μόνη διαφορά το πλάνο του ιδίου με το μυστρί και κάποιους εκσκαφείς δίπλα, αλλά και τον αρμόδιο υπουργό να κάνει ένα δειλό βήμα αναγνώρισης της πραγματικότητας, μιλώντας για “λιθαράκι” του ΣΥΡΙΖΑ.

Αποδεικνύεται ότι το μόνο έργο που, μέχρι στιγμής, έχει να επιδείξει η κυβέρνηση της ΝΔ, είναι μια τεράστια βιομηχανία ψεύδους και εξαπάτησης. Κι από κοντά, οι θιασώτες της τρομοκρατικής μονοφωνίας να κατηγορούν ως τρομοκράτες αυτούς που, όπως η ΕΦΣΥΝ, δεν στοιχίζονται με τον γκρίζο στρατό τους.

Για τον ΒΟΑΚ, ο πρωθυπουργός εξήγγειλε την Προκήρυξη του έργου το 2021, ακυρώνοντας οτιδήποτε υπήρχε και την δυνατότητα να ξεκινούσε σύντομα το πολύπαθο έργο».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο