ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΚύπρος – Νέα Υόρκη, με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα. Ενέργειες ΔΑΑ στην Κύπρο

Κύπρος – Νέα Υόρκη, με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα. Ενέργειες ΔΑΑ στην Κύπρο

Παρουσιάστηκε στους τουριστικούς παράγοντες της Κύπρου το πρόγραμμα «Βάλε στον χάρτη σου την Αθήνα ως ενδιάμεσο σταθμό».

Η ενίσχυση της διασυνδεσιμότητας της Αθήνας και η ανάπτυξη της κομβικής δυναμικής της αποτελούν στρατηγικό στόχο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, σύμφωνα με στελέχη του.

Έχοντας εντοπίσει και μελετήσει τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες ενίσχυσης του προϊόντος «transfer» στην Αθήνα, ο ΔΑΑ συνεχίζει την προσπάθεια με συνεργάτες του, όπως την Emirates και την Aegean Airlines, προσκαλώντας το επιβατικό κοινό της Κύπρου να εκμεταλλευτεί τις υπάρχουσες δυνατότητες και προσφορές και να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη, με την Αθήνα, ως ενδιάμεσο σταθμό στο ταξίδι του.

Επιπλέον, η παραπάνω υπηρεσία, σε συνδυασμό με την ενότητα Ticket offers που θα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του αεροδρομίου από τις 3 Αυγούστου, θα προβάλλει και θα προωθεί ειδικές προσφορές για απευθείας πτήσεις, καθώς και πτήσεις με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα, παρέχοντας έτσι στις συνεργαζόμενες αεροπορικές άλλο ένα κανάλι επικοινωνίας.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο