ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΜεγάλη επιβεβαίωση του metaforespress.gr: Έξι αεροσκάφη Airbus A320neo παραλαμβάνει η Sky Express

Μεγάλη επιβεβαίωση του metaforespress.gr: Έξι αεροσκάφη Airbus A320neo παραλαμβάνει η Sky Express

Η Sky Express ανακοίνωσε, σήμερα, την υποβολή παραγγελίας τεσσάρων αεροσκαφών A320neo από την Airbus.

Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι μίσθωσε πρόσφατα δύο A320neo από την ACG Aviation Capital Group και με την ευκαιρία αυτή εντάχθηκε στον παγκόσμιο κατάλογο των 430 εταιρειών Airbus.

Η αεροπορική εταιρεία επέλεξε τους κινητήρες Leap-1A της CFM-International για τα αεροσκάφη της.

H ανακοίνωση της Sky Express επιβεβαιώνει το χθεσινό αποκλειστικό ρεπορτάζ του metaforespress.gr, με τίτλο «Eπιβεβαίωση metaforespress.gr: Airbus A320 προμηθεύεται η Sky Express». 

Σήμερα, η εταιρεία επιχειρεί με αεροσκάφη, τύπου ATR (48 και 70 θέσεων), διεξάγοντας πτήσεις εσωτερικού σε 34 προορισμούς.

Η προμήθεια των Airbus, η οποία συνοδεύεται από αλλαγή λογοτύπου, σηματοδοτεί και την επέκταση της εταιρείας στα δρομολόγια εξωτερικού.

Η πρώτη πτήση των νέων αεροσκαφών θα γίνει στις 14 Δεκεμβρίου, με το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη και οι επιβάτες μπορούν, από σήμερα, να κάνουν κρατήσεις.

Η Sky Express, η οποία έχει έδρα στο Ηράκλειο Κρήτης, ανήκει στον όμιλο Aviapers που έχει ως θυγατρικές – μεταξύ άλλων – την Swissport και την SkyServ.

Οι δηλώσεις Sky Express και Airbus

Ο ιδιοκτήτης της SKY Εxpress και επικεφαλής του Ομίλου IOGR, Ιωάννης Γρύλος, δήλωσε «Η συνεργασία μας με την Airbus, με έξι ολοκαίνουργια αεροσκάφη Α320neo, ανταποκρίνεται στη φιλοδοξία μας να εκσυγχρονίσουμε τον στόλο μας και να μεταφέρουμε την εταιρεία μας σε μια νέα εποχή.

Ο συνδυασμός της πιο προηγμένης τεχνολογίας και της απόδοσης καυσίμου που προσφέρει αυτός ο τύπος αεροσκάφους, είναι στοιχεία που ταιριάζουν απόλυτα με τον επιχειρηματικό σχεδιασμό της skyexpress για έναν σύγχρονο στόλο που σέβεται το περιβάλλον και προσφέρει ασφαλείς και ποιοτικές υπηρεσίες στους επιβάτες της».

Αντίστοιχα, ο επικεφαλής του εμπορικού τμήματος της Airbus, Christian Scherer, δήλωσε: «Είναι καλά νέα που η skyexpress επέλεξε το A320neo για να επεκτείνει την επιχειρησιακή της δραστηριότητα.

Αυτό είναι ένα τολμηρό βήμα για την ανάπτυξη της αεροπορικής εταιρείας και είμαστε περήφανοι που συνεισφέρουμε σε αυτό, με το υπερσύγχρονο A320neo που επιτρέπει την καλύτερη απόδοση, όσον αφορά την καύση καυσίμου και τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα».

Η ανακοίνωση της Sky Express

Η SKY express, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία της Ελλάδας, μέλος του ομίλου IOGR, ανακοινώνει την απόκτηση έξι ολοκαίνουργων  αεροσκαφών Airbus, τύπου Α320neo και την άμεση ένταξή τους στο στόλο της εταιρείας.

Τα νέα αεροσκάφη με την χαμηλότερη ενεργειακή κατανάλωση και τις πλέον σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές, έρχονται να αυξήσουν τον ιδιόκτητο στόλο της SKY express, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το πτητικό της έργο, το οποίο καλύπτει 34 προορισμούς εντός Ελλάδας και ανοίγει τους ορίζοντες της εταιρείας και για διεθνείς πτήσεις.

Με την απόκτηση των νέων αεροσκαφών, η SKY express μπαίνει σε μια νέα εποχή και το τοπίο των αερομεταφορών στην Ελλάδα αλλάζει.

Η πρώτη πτήση των νέων αεροσκαφών θα γίνει στις 14 Δεκεμβρίου, με το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη και οι επιβάτες μπορούν, από σήμερα κιόλας, να κάνουν κρατήσεις, έχοντας στη διάθεσή τους πολλαπλές επιλογές ναύλων και πρόσθετων υπηρεσιών.

Σταδιακά και μέχρι τον Μάρτιο του 2021, τα ολοκαίνουργια αεροσκάφη θα καλύψουν τους προορισμούς εσωτερικού  και εξωτερικού, εξυπηρετώντας χιλιάδες επιβάτες με τους καλύτερους οικονομικούς όρους και την πάντα υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

Με ένα ελκυστικό και ανταγωνιστικό πρόγραμμα ναύλων, ο επιβάτης έχει τη δυνατότητα να διαμορφώσει την προσωπική του εμπειρία γρήγορα, απλά, προσιτά και να ταξιδέψει εύκολα κάθε μέρα, όπως τονίζει άλλωστε και το βασικό επικοινωνιακό μήνυμα της SKY express: «Fly Every Day».

Μαζί με τα νέα αεροσκάφη έρχεται και η νέα εμφάνιση του στόλου της εταιρείας, για να υπογραμμίσει τον νέο σταθμό εξέλιξής της, μεταφέροντας παντού το μήνυμα «Greece is bliss», με το οποίο είναι ντυμένα τα ολοκαίνουργια Airbus.

Μια νέα εμφάνιση, με δυναμικά, γραμμικά σχέδια αλλά και χρώματα με δυνατούς συμβολισμούς: το μπλε και το φούξια.

Μπλε, γιατί είναι μία ελληνική αεροπορική που άντεξε στις πιέσεις των καιρών και παρά την κρίση στην παγκόσμια αεροπλοΐα, καταφέρνει να ανοίξει βηματισμό, να αποκτήσει νέα αεροσκάφη, να στηρίξει την ελληνική οικονομία και την εξωστρέφεια της Ελλάδας.

Φούξια, γιατί ο φιλικός, αισιόδοξος και φρέσκος χαρακτήρας της SKY express, δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. 7 μπλε γραμμές για τις 7 ημέρες της εβδομάδας. 7 ημέρες γεμάτες ταξίδια. Οι φούξια γραμμές είναι 8. Το 8 συμβολίζει το άπειρο του ορίζοντα, του ουρανού, τις άπειρες εμπειρίες που έχει μέσα του κάθε ταξίδι, τις άπειρες δυνατότητες της εταιρείας.

Αυτή είναι η SKY express.

Μια εταιρεία που ξέρει να χτίζει σταθμούς στην ιστορία της, να μεγαλώνει, να στηρίζει τη χώρα της και, πάνω απ’ όλα, να στηρίζει τους επιβάτες της με χαμόγελο, σύγχρονες υπηρεσίες και προϊόντα νέας εποχής.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο