ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΜητροπολιτικό υδατοδρόμιο στο λιμάνι Ελευσίνας σχεδιάζουν ο Οργανισμός Λιμένα Ελευσίνας και η Hellenic Seaplanes

Μητροπολιτικό υδατοδρόμιο στο λιμάνι Ελευσίνας σχεδιάζουν ο Οργανισμός Λιμένα Ελευσίνας και η Hellenic Seaplanes

Τη διαδικασία σχεδιασμού και αδειοδότησης του υδατοδρομίου Ελευσίνας ανέλαβε η Hellenic Seaplanes, μετά την αξιολόγηση της από επιτροπή του Οργανισμού Λιμένα Ελευσίνας.

Η διοίκηση του ΟΛΕ, με πρωτοβουλία του διευθύνοντος συμβούλου της, Χαράλαμπου Γαργαρέτα και σε συνεργασία με την Hellenic Seaplanes, σχεδιάζει τη δημιουργία της κεντρική βάσης του δικτύου της στην Αττική, όπου θα ξεκινάνε δεκάδες προορισμοί και θα υπάρχει εύκολη πρόσβαση μέσω τις Αττικής Οδού και του Προαστιακού.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού, κ. Γαργαρέτας ανέφερε σχετικά ότι «το μητροπολιτικό υδατοδρόμιο είναι ο σχεδιασμός ενός υπερσύγχρονου θαλάσσιου αερολιμένα υψηλών προδιαγραφών και η αξιοποίηση των υποδομών του λιμένα Ελευσίνας θα ενισχύσει οικονομικά την πόλη και την γύρω περιοχή και ταυτόχρονα  θα εξυπηρετούν τους Έλληνες, αλλά και τους ξένους επισκέπτες.

Ο ΟΛΕ έχει κάνει ίσως το πιο σημαντικό βήμα στην ανάπτυξη υδατοδρομίων στην Ελλάδα, γιατί η Αττική χρειάζεται ένα μητροπολιτικό υδατοδρόμιο».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο