ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΕυέλικτες επιλογές επανέκδοσης εισιτηρίων για τις αεροπορικές του ομίλου Lufthansa, λόγω κορωναϊού

Ευέλικτες επιλογές επανέκδοσης εισιτηρίων για τις αεροπορικές του ομίλου Lufthansa, λόγω κορωναϊού

Οι Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines, Brussels Airlines και Air Dolomiti, αεροπορικές εταιρείες του ομίλου Lufthansa προσφέρουν πλέον στο επιβατικό κοινό πιο ευέλικτες επιλογές επανέκδοσης εισιτηρίων.

Η νέα διευρυμένη πολιτική απαλλαγής από χρέωση επανέκδοσης θα εφαρμοστεί, τόσο σε υπάρχουσες, όσο και σε μελλοντικές εκδόσεις εισιτηρίων σε όλο τον κόσμο.

Επιλογές επανέκδοσης για μελλοντικές κρατήσεις

Με άμεση ισχύ και έως τις 31 Μαρτίου 2020, οι αεροπορικές εταιρείες του ομίλου θα άρουν τις χρεώσεις επανέκδοσης για όλες τις πτήσεις που θα εκδοθούν σε όλο τον κόσμο και θα προσφέρουν μια επανέκδοση δωρεάν, ανεξάρτητα από την κατάσταση της πτήσης που εκδόθηκε αρχικά.

Οι επιβάτες μπορούν στο μέλλον να επανεκδίδουν τα εισιτήρια με νέα ημερομηνία έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2020, χωρίς κάποια χρέωση.

Δυνατότητα επανέκδοσης για υπάρχουσες κρατήσεις

Η νέα πολιτική για υπάρχουσες κρατήσεις θα εφαρμοστεί παγκόσμια για όλα τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί πριν τις 5 Μαρτίου και με ημερομηνία ταξιδιού έως και τις 30 Απριλίου 2020.

Οι επιβάτες μπορούν να επανεκδίδουν τα εισιτήριά τους με νέα ημερομηνία έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2020 χωρίς καμία χρέωση, ανεξάρτητα από την κατάσταση της πτήσης που εκδόθηκε αρχικά.

Ισχύουσα οδηγία και για τις δυο πολιτικές: Τα αεροδρόμια αναχώρησης και προορισμού πρέπει να είναι ίδια. Αν ο αρχικός ναύλος δεν είναι πλέον διαθέσιμος, θα πρέπει να πληρωθεί η διαφορά και η επανέκδοση πρέπει να γίνει πριν από την αρχική ημερομηνία ταξιδιού.

Με τη νέα αυτή πολιτική, οι αεροπορικές εταιρείες του ομίλου Lufthansa θέλουν να ανταποκριθούν στην επιθυμία πολλών επιβατών για πιο ευέλικτες επιλογές κρατήσεων και επανέκδοσης, κάτω από τις εξαιρετικές περιστάσεις που έχουν δημιουργηθεί από την εξάπλωση του κορωναϊού.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο