ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΝέες θέσεις εργασίας προκήρυξε η Fraport Greece. Περί τους 2.500 οι εργαζόμενοι στα εργοτάξια υπό την Intrakat

Νέες θέσεις εργασίας προκήρυξε η Fraport Greece. Περί τους 2.500 οι εργαζόμενοι στα εργοτάξια υπό την Intrakat

Νέες θέσεις εργασίας προκήρυξε η Fraport Greece. Πριν από λίγες ημέρες, η εταιρεία γνωστοποίησε ότι αναζητά 14 ηλεκτρολόγους στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια που έχει υπό τη διαχείρισή της, αναζητώντας παράλληλα και μηχανικούς συντήρησης (resident engineers).

Σήμερα, στην Fraport Greece απασχολούνται περί τα 650 άτομα, εκ των οποίων τα 190 στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Μαρούσι.

Παράλληλα, αρκετές θέσεις εργασίας, οι οποίες θα φτάσουν έως τις 2.500, έχουν δημιουργηθεί στα εργοτάξια της Intrakat για την αναβάθμιση και ανακατασκευή των 14 περιφερειακών αεροδρομίων.

Πρόκειται για μία ιδιωτική σύμβαση μεταξύ της Intrakat και της Fraport Greece, με ορίζοντα ολοκλήρωσης το 2021.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια υπολογίζεται ότι θα δημιουργήσουν συνολικά 12.000 έμμεσες θέσεις εργασίας που δεν αφορούν την κατασκευή, αλλά τις παρεχόμενες, εντός και πέριξ, των αεροδρομίων, υπηρεσίες.

Σε κατασκευαστικό επίπεδο, η Fraport Greece αναμένει, στις αρχές του 2019, την πιστοποίηση για την ολοκλήρωση της αναμόρφωσης των τερματικών σταθμών σε Ζάκυνθο, Καβάλα και Χανιά.

Αντίστοιχα, η επέκταση του αεροδρομίου της Σκιάθου και η αναδιαμόρφωση του τερματικού σταθμού της Ρόδου εκτιμώνται στα τέλη του 2019.

Φ. Φωτ.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο