ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΝέος sales & marketing manager για την Ανατολική Μεσόγειο στη Ryanair

Νέος sales & marketing manager για την Ανατολική Μεσόγειο στη Ryanair

Ο Νικόλας Λάρδης αναλαμβάνει sales & marketing manager της Ryanair για την Ανατολική Μεσόγειο.

Ο κ. Λάρδης εντάσσεται από την Airbnb στην Ιρλανδία και θα επιβλέπει την ομάδα πωλήσεων και marketing της Ryanair στην Ελλάδα και σε 6 ακόμα χώρες όπως η Κύπρος, η Μάλτα και το Ισραήλ.

Η Senior Sales & Marketing Manager της αεροπορικής εταιρείας, Chiara Ravara δήλωσε «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον διορισμό του Νικόλα ως υπευθύνου της ομάδας πωλήσεων και marketing για την Ανατολική Μεσόγειο.

H αξιοσημείωτη γνώση και εμπειρία του στην αγορά θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε την βελτίωση της εμπειρίας των επιβατών και να αυξήσουμε την επιβατική κίνηση, τα δρομολόγια και τον τουρισμό στην Ευρώπη, στα πλαίσια του προγράμματος “Always Getting Better”, με περισσότερους από 129 εκατομμύρια επιβάτες να ταξιδεύουν με την Ryanair αυτό το έτος».

Από την πλευρά του ο κ. Λάρδης σημείωσε «Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέρος της ομάδας της Ryanair, της Νο1 αεροπορικής στην Ευρώπη. Οι μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης είναι το κλειδί της επιτυχίας σε αυτό τον τομέα και προσβλέπω στη συνεργασία με όλα τα αεροδρόμια μας και τους φορείς, για να προωθήσουμε την ανάπτυξη στις αγορές της Ανατολικής Μεσογείου».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο