ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ«Νύχτα» καταργούνται δυο ταμεία των εργαζομένων της ΥΠΑ, κατήγγειλε ο Γ. Βαρεμένος

«Νύχτα» καταργούνται δυο ταμεία των εργαζομένων της ΥΠΑ, κατήγγειλε ο Γ. Βαρεμένος

«Νύχτα και με τη διαδικασία του κατεπείγοντος αποφάσισε ο αρμόδιος υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Καραμανλής να καταργήσει 2 ταμεία των εργαζομένων στην Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας Αεροπορίας, τα οποία είχε συστήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και αποτελούσαν τον κουμπαρά από τα χρήματα που αποδίδει το Eurocontrol», καταγγέλλει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αρμόδιος του τομέα Μεταφορών, Γιώργος Βαρεμένος.

«Τον καλούμε λοιπόν να εξηγήσει ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο καταργεί τα ταμεία και στερεί παντελώς τους πόρους από το ένα εξ΄ αυτών ενώ από το άλλο από τις 3 μονάδες αφαιρεί τις 2.

Αν δεν θέλει να το εξηγήσει σε εμάς ας το εξηγήσει στους εργαζόμενους ακόμα και σε αυτούς που ενέδωσαν στην προεκλογική δημαγωγία της Ν.Δ.

Αν το έκανε με τη βεβαιότητα ότι δεν θα το μεταδώσουν τα φιλικά προς τη Ν.Δ. Μέσα, το βέβαιο είναι ότι οι εργαζόμενοι, όχι μόνο θα το πληροφορηθούν, αλλά θα ζήσουν τις συνέπειες της κατάργησης στο πετσί τους. Αρκετά όμως με τη μανία κατεδάφισης της κυβέρνησης της Ν.Δ. Κανονικά τη ρύθμιση αυτή πρέπει να την είχε πάρει ήδη πίσω ο αρμόδιος υπουργός», επισήμανε.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο