ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΟ Ντ. Φραντζεσκάκης πρόεδρος του Συνδέσμου Αντιπροσώπων Αεροπορικών Εταιρειών

Ο Ντ. Φραντζεσκάκης πρόεδρος του Συνδέσμου Αντιπροσώπων Αεροπορικών Εταιρειών

Την αλλαγή σύνθεσης του διοικητικού συμβουλίου μετά την αποχώρηση του προέδρου, Γιώργου Αντώναρου, λόγω αλλαγής επιχειρηματικής δραστηριότητας, ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Αντιπροσώπων Αεροπορικών Εταιρειών (ΣΑΑΕ).

Το νέο διοικητικό συμβούλιο έως τις επόμενες εκλογές απαρτίζεται από τα ακόλουθα μέλη:

Πρόεδρος       Ντίνος Φραντζεσκάκης – Discover the World

Αντιπρόεδρος κ. Υπ. Δημ. Σχέσεων    Μαρία Θεοφανοπούλου – Danae Airlines S.A.

Γενικός Γραμματέας  Κώστας Τσοβίλης –  Goldair Group

Ταμίας             Ζωή Σκρέκη – Intermodal Air

Μέλος Χρήστος Πανταζής – Goldair Handling.

Ο απερχόμενος πρόεδρος του ΣΑΑΕ, Γιώργος Αντώναρος, δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ περήφανος που συνέβαλα στην επιτυχία του συνδέσμου ως πρόεδρος και μέλος του ΣΑΑΕ.

Φέραμε εις πέρας με επιτυχία αρκετές και σημαντικές καταστάσεις σε μια δύσκολη περίοδο της ελληνικής οικονομίας και των επιχειρήσεων.

Αποφύγαμε κινδύνους οικονομικούς με τους περιορισμούς των τραπεζικών λογαριασμών, καταφέραμε να κρατήσουμε όρθιο τον κλάδο μας και θα πρέπει να συνεχίσουμε για την περαιτέρω ανάπτυξη του

Η διασφάλιση των ξένων αεροπορικών εταιριών ότι η Ελλάδα είναι σημαντική αγορά προμηνύει περαιτέρω επενδύσεις στις αερομεταφορές».

Κατά την αποχώρησή του ο κ. Αντώναρος παρέδωσε στον νέο πρόεδρο, Ντίνο Φραντζεσκάκη, το βραβείο FamousBrand 2018 που έλαβε πρόσφατα ο ΣΑΑΕ ως εκπρόσωπος του κλάδου για την πολύτιμη συνεισφορά του στην ελληνική οικονομία.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο