ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΟ Khalid Al Zarooni νέος διευθυντής της Emirates σε Ελλάδα και Αλβανία

Ο Khalid Al Zarooni νέος διευθυντής της Emirates σε Ελλάδα και Αλβανία

Τον διορισμό του Khalid Al Zarooni στη θέση του διευθυντή της Emirates για την Ελλάδα και την Αλβανία, ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία.

Με 13 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευση στο χώρο των αερομεταφορών και του retail banking, ο Al Zarooni αναλαμβάνει τις δραστηριότητες της Emirates σε Ελλάδα και Αλβανία.

Έχοντας ενταχθεί στην Emirates το 2006, στο πλαίσιο του προγράμματος Εμπορικής Διοίκησης για υπηκόους ΗΑΕ, η πιο πρόσφατη θέση του στην εταιρεία ήταν ως διευθυντής του Μαρόκου έως τον Οκτώβριο του 2018.

Ο κ. Khalid Al Zarooni.

«Ο διορισμός μου ως νέος διευθυντής της Emirates για την Ελλάδα και την Αλβανία, είναι μία εντυπωσιακή πρόκληση και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ.

Η σύνδεση που προσφέρει η εταιρεία μεταξύ του Ντουμπάι και της Αθήνας εδώ και 21 χρόνια έχει αποδειχθεί αναμφισβήτητα βιώσιμη.

Η Emirates παραμένει προσηλωμένη στην Ελλάδα, τόσο προσφέροντας στους Έλληνες επιβάτες ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών και πρόσβασης σε προορισμούς και αγορές σε όλο τον κόσμο όσο και μεταφέροντας διεθνείς τουρίστες στη χώρα».

Ο Al Zarooni σημείωσε ότι «Η καθημερινή απευθείας πτήση που συνδέει το Ντουμπάι την Αθήνα και τη Νέα Υόρκη 365 μέρες τον χρόνο, προβάλλει τη δύναμη της πόλης ως τουριστικό κέντρο -κάτι το οποίο θα χαρώ πολύ να απολαύσω- ενδυναμώνοντας περαιτέρω τη συνδεσιμότητά μας».

Να σημειωθεί ότι, ο Al Zarooni είναι κάτοχος MBA από το Πανεπιστήμιο του Γουλβερχάμπτον της Μεγάλης Βρετανίας και διαθέτει διοικητικές, ηγετικές, αναλυτικές καθώς και επικοινωνιακές δεξιότητες. Σε συνέχεια της εκπαίδευσής του από την Emirates, διορίστηκε διευθυντής της Κύπρου από το 2009 ως το 2011, της Ουγκάντας για δύο χρόνια και της Τανζανίας τον Νοέμβριο του 2013.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο