ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΟ Tony Douglas νέος διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Etihad Aviation Group

Ο Tony Douglas νέος διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Etihad Aviation Group

Ο Tony Douglas αναλαμβάνει νέος διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Etihad Aviation Group, ο οποίος θα ενταχθεί στο δυναμικό της εταιρείας τον Ιανουάριο του 2018.

Ο κ. Douglas έρχεται στην Etihad από το υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου είχε διατελέσει Γενικός Διευθυντής του Τμήματος Αμυντικού Εξοπλισμού και Υποστήριξης, υπεύθυνος για τις προμήθειες του εξοπλισμού και τις υποστηρικτικές υπηρεσίες για τις Βρετανικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο κατείχε υψηλόβαθμες θέσεις στον αερομεταφορέα BAA και ως γενικός διευθυντής ομίλου του Laing O’Rourke. Οι αρμοδιότητές του στον αερομεταφορέα BAA περιλάμβαναν: διευθυντής έργου του Heathrow Terminal 5, διευθυντής Εφοδιαστικής Αλυσίδας Ομίλου, τεχνικός διευθυντής Ομίλου και διευθύνων σύμβουλος του Αεροδρομίου Heathrow.

Στο παρελθόν, ο κ. Douglas κατείχε ανώτερες θέσεις στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, κυρίως ως διευθύνων σύμβουλος της Εταιρείας Αεροδρομίων Άμπου Ντάμπι και ως γενικός διευθυντής της Εταιρείας Λιμένων Αμπού Ντάμπι, όπου ήταν υπεύθυνος για την επιτυχή παράδοση του λιμένα Khalifa.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο