ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΠάνω από 129.000 πτήσεις εξυπηρέτησε, το 2019, η Goldair Handling

Πάνω από 129.000 πτήσεις εξυπηρέτησε, το 2019, η Goldair Handling

Περισσότερες από 129.000 πτήσεις εξυπηρέτησε, το 2019, η Goldair Handling, σημειώνοντας άνοδο 1%, ενώ από τον εμπορευματικό σταθμό της εταιρείας στον Δ.Α.Α. διακινήθηκαν περίπου 51 χιλ. τόνοι εμπορευμάτων και ταχυδρομείου.

Παράλληλα, η εταιρεία κέρδισε τον διαγωνισμό για αποκλειστική παροχή υπηρεσιών μεταφοράς επιβατών με αναπηρία ή/και μειωμένη κινητικότητα (ΑμεΑ) στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης, σε κοινοπραξία της Goldair με την AAS assistance.

Η έναρξη της εν λόγω λειτουργίας είναι την 1η Ιανουαρίου 2020, με διάρκεια αδειοδότησης 5 έτη και θα απασχοληθούν περισσότεροι από 200 εργαζόμενοι.

Όσον αφορά το πελατολόγιο της, στην Ελλάδα, η Goldair Handling πρόσθεσε νέες συνεργασίες, όπως η Air Europa Cargo, Austrian Airlines (SKU Airport), Get Jet, Oman Air, Saudia & Saudia Cargo, Skyup Airlines, ενώ παράλληλα ανανέωσε συμφωνίες με πελάτες όπως η Αegean, Aeroflot, American Airlines, Cyprus Airways, Emirates, iFly, Lot, Lufthansa, Novair, Smartlynx, Star air, Sundair, UPS, Ural Airlines, Utair, Yamal κ.ά.

Στο κομμάτι της απασχόλησης, κατά την θερινή περίοδο, η εταιρεία απασχόλησε περισσότερους από 3.500 υπαλλήλους στην Ελλάδα (αύξηση 1,6%), κατέχοντας την 23η θέση βάσει της κατάταξης της ICAP στο “Leading Employers in Greece”.

Στο εξωτερικό (Κύπρο και Βουλγαρία), απασχολήθηκαν περισσότεροι από 1.100 εργαζόμενοι.

Τέλος, η εταιρεία προχώρησε στην υλοποίηση του ετήσιου επενδυτικού της πλάνου, με την ενίσχυση και ανανέωση (ακόμα και την ηλεκτροκίνηση) του επίγειου εξοπλισμού κατά 3,5 εκατ. ευρώ.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο