ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΠαρακολουθήστε σε live streaming από το metaforespress.gr την τελετή θεμελίωσης του νέου αεροδρομίου «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης

Παρακολουθήστε σε live streaming από το metaforespress.gr την τελετή θεμελίωσης του νέου αεροδρομίου «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης

Παρακολουθήστε, την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου, στις 12.00 το μεσημέρι, σε live streaming από το metaforespress.gr την τελετή θεμελίωσης του νέου αεροδρομίου «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.  

Πρόκειται για ένα από τα σπουδαιότερα έργα της Fraport Greece, το οποίο αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ανταγωνιστικότητα του αεροδρομίου.

Σημειώνεται ότι το επενδυτικό πλάνο της εταιρείας προβλέπει έργα ύψους 415 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση των 14 αεροδρομίων, με ορίζοντα ολοκλήρωσης το 2021.

Ειδικότερα, σε αυτό περιλαμβάνονται 5 νέοι αεροσταθμοί σε Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κω και Μυτιλήνη, 5 επεκτάσεις σε Άκτιο, Μύκονο, Σάμο, Σαντορίνη και Σκιάθο και 4 αναδιαμορφώσεις σε Ζάκυνθο, Καβάλα, Ρόδο και Χανιά.

Συνολικά, τα 14 αεροδρόμια εξυπηρετούν 274 προορισμούς σε 44 χώρες και περισσότερες από 121 αεροπορικές εταιρείες, διακινώντας, το 2017, 27,5 εκατ. επιβάτες.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο