ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΠτήσεις κοινού κωδικού θα εκτελούν οι Cyprus Airways και Blue Air

Πτήσεις κοινού κωδικού θα εκτελούν οι Cyprus Airways και Blue Air

Η Cyprus Airways και η ρουμανική αεροπορική Blue Air προχώρησαν στην υπογραφή συμφωνίας για πτήσεις κοινού κωδικού (codeshare), αρχής γενομένης από τις 3 Δεκεμβρίου.

Οι πελάτες της Cyprus Airways θα μπορούν να ταξιδεύουν με την Blue Air από Λάρνακα σε Λονδίνο Λούτον, Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βουκουρέστι.

Η συμφωνία θα επιτρέπει στην Cyprus Airways να πουλά εισιτήρια, με δικό της κωδικό πτήσης, μεταξύ Λάρνακας και προορισμούς της Blue Air.

Παρομοίως, η Blue Air θα βάλει τον κωδικό πτήσης της σε πτήσεις της Cyprus Airways σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πράγα, Τελ Αβίβ και Βηρυτό. Μελλοντικά μπορεί να προστεθούν και άλλοι προορισμοί.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την Blue Air. Χάρη σε αυτή τη συνεργασία, μπορούμε πλέον να προσφέρουμε στους πελάτες μας νέες ταξιδιωτικές δυνατότητες.

Αυτή η συνεργασία είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τη στρατηγική μας για παγκόσμια διεύρυνση του δικτύου μας», δήλωσε η Natalia Popova, εμπορική διευθύντρια της Cyprus Airways.

«Είναι ιστορική ημέρα για την Blue Air και την κυπριακή αγορά, καθώς αρχίζουμε την προβλεπόμενη συνεργασία με την Cyprus Airways. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η συνεργασία θα αποφέρει τεράστια οφέλη για τους επιβάτες μας, καθώς έχουμε ως κοινό στόχο να συνδέουμε τις οικογένειες και τους φίλους.

Επιπρόσθετα, η συνεργασία μας με την Cyprus Airways θα μας επιτρέψει να διευρύνουμε τις ταξιδιωτικές επιλογές για τους επιβάτες μας, κρατώντας συνάμα τα ναύλα σε χαμηλό επίπεδο αλλά στο πιο ψηλό επίπεδο ποιότητας», δήλωσε ο Tudor Constantinescu, chief commercial officer της Blue Air.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο