ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΣημαντικοί εκπρόσωποι των αερομεταφορών συναντώνται διαδικτυακά. Στις 18/2, διοργάνωση από την ΕΑΕ

Σημαντικοί εκπρόσωποι των αερομεταφορών συναντώνται διαδικτυακά. Στις 18/2, διοργάνωση από την ΕΑΕ

Οι αεροπορικές μεταφορές εξακολουθούν να κινούνται σε αχαρτογράφητα νερά, λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Οι εμβολιασμοί και οι κατάλληλες θεραπείες, μας επιτρέπουν σταδιακά να δούμε φως στην άκρη της σήραγγας, αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς για να διεκδικήσουμε τη νίκη επί της πανδημίας.

Ο επανασχεδιασμός του επιχειρηματικού μοντέλου των εταιρειών του αεροπορικού κλάδου θα αποδειχθεί απαραίτητος για να επιστρέψει αυτός στην κερδοφορία.

Οι εμπλεκόμενοι φορείς θα πρέπει να συνεργαστούν στην εποχή μετά τον COVID-19 για να αντιμετωπίσουν τις αναπόφευκτες συγκρούσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας και να διερευνήσουν συνέργειες για την αντιμετώπιση τόσο των παλαιών όσο και των νέων προκλήσεων. Αυτό είναι απαραίτητο για να μπορέσει ο κλάδος να απογειωθεί ξανά με βιώσιμο τρόπο.

Έχοντας υπ’ όψιν τα παραπάνω και με βάση την αποστολή της, η Ελληνική Αεροπορική Ένωση διοργανώνει ένα διαδικτυακό σεμινάριο, με πολύ διακεκριμένους ομιλητές για το μέλλον του τομέα των αερομεταφορών στην εποχή μετά τον COVID-19 εποχή, την προσεχή Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου στις 19:00. 

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου του Διεθνούς Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO) κ. Salvatore Sciacchitano θα ανοίξει το διαδικτυακό σεμινάριο με επίσημη ομιλία και στη συνέχεια θα του απονεμηθεί το Βραβείο Κεραμιανάκη.

Το διαδικτυακό σεμινάριο θα μεταδοθεί ελεύθερα και ζωντανά για το κοινό από το κανάλι της Ελληνικής Αεροπορικής Ένωσης στο YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCD_h1HEYyR2-Jc2AH0INVcQ

Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα έχει ως εξής:

-19:00 – 19:05 Εισαγωγικές Παρατηρήσεις, Δρ Κώστας Ιατρού, Επίτιμο Μέλος, Ελληνική Αεροπορική Ένωσης, Γενικός Διευθυντής, Hermes – Air Transport Organization

-19:05 – 19:20 Επίσημη Ομιλία, Salvatore Sciacchitano, Πρόεδρος Συμβουλίου ICAO

-19:20 – 19:30 Τελετή Βραβείου Κεραμιανάκη

-19:30 – 21:00 Executive Panel – Taking-Off Again: The Air Transport Sector in the Post COVID-19 Era 

Συντονιστής:

Jeff Poole, Πρόεδρος, Hermes – Air Transport Organisation, Ανώτερος Αντιπρόεδρος, Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδιών και Τουρισμού (WTTC)

Panellists:

Henrik Hololei, Γενικός Διευθυντής Κινητικότητας και Μεταφορών, Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Luis Felipe de Oliveira, Γενικός Διευθυντής, Διεθνές Συμβούλιο Αερολιμένων (ACI)

Abdul Wahab Teffaha, Γενικός Γραμματέας, Οργανισμός Αραβικών Αερομεταφορέων (AACO)

Eamonn Brennan, Γενικός Διευθυντής, EUROCONTROL

Δρ Γιάννης Παράσχης, Διευθύνων Σύμβουλος, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών

Καθηγητής Δρ Ανδρέας Παπαθεοδώρου, Πρόεδρος, Ελληνική Αεροπορική Ένωση.

Περισσότερες πληροφορίες για την Ελληνική Αεροπορική Ένωση και την εν λόγω εσπερίδα είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο: www.aviationsociety.gr

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο