ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΣτα «μαχαίρια» Ryanair – easyJet για τον πρώην COO της Ryanair

Στα «μαχαίρια» Ryanair – easyJet για τον πρώην COO της Ryanair

Τις νομικές διαδικασίες ξεκίνησε η Ryanair κατά του απερχόμενου γενικού διευθυντή επιχειρήσεών της (COO), Peter Bellew, ο οποίος αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην easyJet.

Σύμφωνα με το Reuters, το αφεντικό της ιρλανδικής αεροπορικής Michael O’Leary ανακοίνωσε, στις 11 Ιουλίου, ότι ο Bellew θα αποχωρούσε από την Ryanair μέχρι τα τέλη του τρέχοντος έτους.

Ωστόσο, μια εβδομάδα αργότερα, η easyJet ανακοίνωσε την άφιξη του πρώην στελέχους της Ryanair ως νέο COO.

Στις 6 Αυγούστου η Ryanair αποφάσισε να προχωρήσει τις δέουσες νομικές διαδικασίες κατά του Bellew σε ανώτατο ιρλανδικό δικαστήριο.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ερωτηθείς για την αποχώρηση του Bellew, ο O’ Leary δήλωσε ότι απαγορεύεται για νομικούς λόγους να σχολιάσει το γεγονός, ωστόσο δήλωσε ότι όλα τα ανώτερα στελέχη της ιρλανδικής αεροπορικής δεσμεύονται με αρκετά εκτεταμένες συμφωνίες σε θέματα ανταγωνισμού στις συμβάσεις τους.

«Δεν θα περίμενα ότι ένας ανώτερος διευθυντής της Ryanair να μετακομίσει σε μια ανταγωνιστική αεροπορική εταιρεία», τόνισε ο O’ Leary, προσθέτοντας ότι η αεροπορική ήταν σε διάλογο με τον Bellew σχετικά με την εξάμηνη περίοδο τερματισμού του συμβολαίου του.

Β.Β.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο